Român infectat cu coronavirus în SUA. Mărturii cutremurătoare de pe patul de spital: „Am leşinat, nu prea pot mânca, beau doar apă”

De pe patul spitalului din Seattle, un tanar român face marturisiri tulburatoare. Infectat cu noul coronavirus, pacientul abia vorbeşte. Ţine cu orice preţ, însă, să ne explice cum a început calvarul lui şi prin ce a trecut, doar ca să ne ajute să nu trecem prin acelaşi coşmar.

02 apr. 2020, 05:54
Român infectat cu coronavirus în SUA. Mărturii cutremurătoare de pe patul de spital: „Am leşinat, nu prea pot mânca, beau doar apă”

„A inceput acum o saptamana cu dureri de cap, tuse, dupa aceea cu dureri de piept, dupa aceea am inceput sa vomit. Astazi am lesinat complet. Nu prea pot manca, beau apa, dar asa cum pot. Am ajuns la spital, cred ca am pneumonie, mi-au dat morfina, …..o sa ma tina aici, nu stiu cat. Dar, deocamdata, m-au intrebat daca vreau intubare, m-au intrebat daca le dau dreptul.

Lucrurile sunt in mana Domnului, nu m-am gandit niciodata ca pot trece prin asa suferinta….Nu dati mana cu nimeni, nu atingeti fata, spalat-va mainile, dezinfectati-va, stati la distanta de oameni”, a povestit tânărul internat la un spital din New York. 

Statele Unite au depăşit miercuri pragul de 200.000 de cazuri de coronavirus înregistrate, potrivit bilanţului anunţat de Universitatea Johns Hopkins, notează AFP.

Pandemia a făcut cel puţin 4.476 de morţi această ţară având cel mai mare număr de cazuri de infecţie declarate (203.608).

Citeşte şi Imagini dramatice la Suceava. Dricurile stau la coadă în faţa spitalului pentru a prelua morţii