Român plecat de șase ani la muncă în Belgia privește cu regret în urmă. „Păru-i alb, nu m-am ales nici cu case, nici cu bogății. Cea mai mare problemă e că viața ne zboară“

Denis, un român plecat de șase ani în Belgia, se gândește la anii pe care i-a petrecut departe de casă și de cei dragi și se întreabă dacă a meritat tot efortul.

07 oct. 2023, 23:16
Român plecat de șase ani la muncă în Belgia privește cu regret în urmă.  „Păru-i alb, nu m-am ales nici cu case, nici cu bogății. Cea mai mare problemă e că viața ne zboară“

Denis și-a spus povestea cu toate sinceritatea despre experiența lui de șase ani trăită în Belgia. Românul a decis la 29 de ani să părăsească România cu speranță și cu gândul la un trai mai bun. Timpul a trecut, iar acum, la 35 de ani, trăiește cu regretul că a ales să locuiască atât de departe de casă.

Citește și Cum a ajuns Irinel Columbeanu să nu mai știe cine e și ce fel de viață a trăit. Decăderea milionarului de la o avere de neconceput la 2 AVC-uri și „prizonier” într-un azil

„Când te uiți: păru-i sur în barbă, nu te-ai mai ales nici cu apartamente, nici cu bogății, nici cu case. Te-ai ales numai cu „gheburi“ și cu gastrite. E trist, dar e adevărat. Dar cea mai mare problemă este că viața ne zboară”, a spus el.

Român plecat de șase ani la muncă în Belgia: „Cea mai mare problemă este că viața ne zboară. Anii se duc cu viteza luminii”

„Exact acum 6 ani am venit în Belgia… 6 ani. Vă spun cu toate sinceritatea: Eu am uitat că am 6 ani în Belgia. Am venit la 29 și acum am 35. Eu stau cu gândul că am 4 ani de Belgia și tot mi se pare cam mult 4 ani. Stați mă să mă gândesc care 4 ani, au trecut toți șase, tot așa a venit ca și mulți din voi, naiv, cu gânduri proaste. Venind aici, lucrând pe șantier printr-o patron, am să fac bani, să-mi iau și mașină și apartament și multe altele. Până la final m-am ales cu „gheb“ în spate, hernie de disc, genunchi umflați… Da, da, cu asta m-am ales. Au zburat 6 ani și or să mai zboare cinci-șase tot așa…“, a spus el într-un clip postat pe TikTok.

@denistatto007 #sky #romania🇷🇴 #bruxelles #moldova🇲🇩 #viral #fypシ #foryoupage #fyp ♬ original sound – angelsofheaven4

Bărbatul a trăit în acești ani experiența muncii pe șantier în Belgia. A crezut și sperat că cu banii strânși își poate cumpăra o mașină sau un apartament, însă, cum viața e imprevizibilă, s-a trezit că eforturile lui au dus la probleme de sănătate. S-a ales cu o hernie de disc, gastrită și genunchi umflați.

Citește și Zi mare în familia Gabrielei Firea! Fiul cel mare al fostului ministru s-a căsătorit. Primele imagini de la evenimentul spectaculos

„Așa-i sistemul aici, nu ai încotro. Vii aici cu gândul să faci niște bani, să stai un an, doi, trei, patru, cinci până ți-ei un apartament, ca să nu mai dai la chirie bani în vânt și tot așa… Te mai priponești pe vreo cinci, șase ani și când te uiți: păru-i sur în barbă, nu te-ai mai ales nici cu apartamente, nici cu bogății, nici cu case. Te-ai ales numai cu „gheburi“ și cu gastrite. E trist, dar e adevărat. Dar cea mai mare problemă este că viața ne zboară. Anii se duc cu viteza luminii…“, a mai spus bărbatul.

Tânărul a mai precizat că mulți pleacă în străinătate cu un optimism fantastic și cu gândul că își vor schimba viața în bine, dar în realitate majoritatea obțin o viață plină de eforturi, fără prea mari satisfacții. Denis le recomandă tuturor să profite de anii tinereții și să facă tot ce știu pentru a simți că trăiesc în fiecare zi.