Româncă arestată în Franţa, după ce ar fi furat de la un consilier al lui Bill Clinton

O tânără româncă de 13 ani, bănuită că ar fi participat în mai la furtul a 300 de euro de la un consilier al fostului preşedinte american Bill Clinton, pe bulevardul parizian Champs-Elysées, a fost arestată, a informat luni o sursă din poliţie, relatează AFP, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
10 iun. 2013, 12:51
Româncă arestată în Franţa, după ce ar fi furat de la un consilier al lui Bill Clinton

La 22 mai, bărbatul, care îl acompania pe Bill Clinton în vizita sa în capitala franceză, a fost acostat de doi minori, o fată şi un băiat, în timp ce retrăgea bani de la un bancomat. Unul dintre ei s-a poziţionat în faţa ecranului bancomatului, iar celălalt a profitat de distragerea atenţiei victimei pentru a-i fura 300 de euro, a precizat sursa.

‘Un furt de buzunare clasic’, a explicat aceasta.

Joi, tânăra româncă a fost arestată de poliţie după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce comitea un furt prin acelaşi mod de operare. Anchetatorii au recunoscut-o graţie unor imagini extrase din înregistrarea video a furtului, potrivit aceleiaşi surse.

Plasată în arest preventiv vineri, tânăra şi-a recunoscut participarea la furt, cazul său fiind trimis la Parchetul pentru minori din Paris.