Româncă de 27 de ani, ucisă în Irlanda. Presupusul criminal a fost văzut spâlându-se de sânge într-un magazin

O româncă de 27 de ani din Tulcea, mamă a patru copii, și-a găsit sfârșitul în Irlanda, fiind ucisă de un bărbat. Femeia a fost găsită moartă de către prietenele ei.

07 apr. 2023, 12:20
Româncă de 27 de ani, ucisă în Irlanda. Presupusul criminal a fost văzut spâlându-se de sânge într-un magazin

Tânăra de 27 de ani a plecat în Irlanda cu un român cu care trebuia să se căsătorească anul acesta, în luna septembrie. Cei patru copii ai femeii, dintr-o căsnicie anterioară, erau îngrijiți de familia din România.

Românca a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia în Limerick, Irlanda, de niște prietene de-ale ei.

Oamenii legii din Irlanda au deschis o anchetă pentru crimă și încearcă să afle cum s-a întâmplat crima. Apartamentul româncei a fost sigilat și a fost efectuată o examinare tehnică. Polițiștii fac cercetări și în apropierea blocului pentru găsirea armei crimei. Sunt examinate și camerele de supraveghere, iar oamenii legii speră găsească și martori.

Citește și Ea este tânăra româncă dispărută în Italia. Mesajul sfâșietor al mamei îndurerate. De un an de zile nu-și găsește fiica

Româncă de 27 de ani, ucisă în Irlanda. Presupusul criminal a fost văzut spâlându-se de sânge într-un magazin

Conform unei surse din anchetă, se ia în calcul ca românca să fi fost victima atacului pentru că lucrase în industria sexului.

Un bărbat cu o mână pătată de sânge și bandajată a fost văzut, la scurt timp după atac, într-un magazin din apropiere, iar acesta e unul dintre principalii suspecți. Până acum nimeni nu a fost arestat, iar cercetările continuă.

Femeia plecase în Irlanda cu actualul partener în urmă cu trei săptămâni. „A intrat peste ei un bărbat, și nu știu, i-a tăiat zice, că i-a băgat cuțitul, chiar nu știu nimic”, a declarat fratele victimei, potrivit știrileprotv.ro.

Citește și Cât câștigă o româncă care lucrează ca hostess într-un club de noapte din Italia. Salariul este mai mare decât cel al unui medic din România

Fratele acesteia nu știa cu se ocupa femeia în Irlanda. „Nu, chiar nu știu, știe bărbatul ei”.

Nu se știe nici cu cine era românca în apartament atunci când a fost ucisă. „Ucigașul a înjunghiat-o, după aceea s-a dus chiar lângă bloc, după ce a omorât fata s-a spălat pe mâini. Este bandajat la mână. Am văzut-o de două ori pe scări când am coborât la cumpărături”, a declarat și prietena tinerei.