Româncă din Italia, metodă ingenioasă de furt din magazine. Modificase căruciorul copilului ca să nu declanşeze alarma

O româncă din Italia a fost plasată în arest la domiciliu după ce a fost prinsă furând din magazine. Aceasta apelase la o metodă ingenioasă: adaptase un cărucior de copil în aşa fel încât să nu declanşeze sistemele antifurt.

04 oct. 2021, 19:29
Româncă din Italia, metodă ingenioasă de furt din magazine. Modificase căruciorul copilului ca să nu declanşeze alarma

Femeia era rezidentă în oraşul italian Napoli. Aceasta a fost plasată sâmbătă, 2 octombrie, în arest la domiciliu sub acuzaţia de furt repetat din mai multe magazine din localitatea Avezzano.

Românca nu acţiona singură, ci în complicitate cu un conaţional, care, însă, a reușit să fugă, relatează ilmessaggero.it Carabinierii au reconstituit furturile cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din magazine. Cei doi acţionau întotdeauna la fel. Femeia distrăgea atenţia personalului de pe raion, apoi lua brusc marfa de pe rafturi şi o ascundea într-un cărucior în care se afla un copil.

Citeste si Avion prăbuşit în Italia: s-a aflat cauza căderii, ultima convorbire cu turnul de control înainte de a dispărea de pe radare

Potrivit anchetatorilor, femeia modificase căruciorul copilului astfel încât bunurile furate să treacă nedetectate de sistemele antifurt din magazine. Cei doi infractori urcau apoi în maşină. Autovehiculul a fost oprit în trafic, la percheziţii fiind descoperite o parte din bunurile furate.

Atât maşina, cât şi căruciorul au fost confiscate de oamenii legii.

Citeste si Marea Britanie se confruntă cu o nouă criză. Farmaciile se plâng de mari probleme în aprovizionarea cu medicamente