Româncă găsită moartă în apartamentul ei din Italia. Soțul, principalul suspect, s-a predat

Soțul româncei de 35 de ani care a fost găsită moartă în casă s-a predat autorităților. Acesta era principalul suspect.

25 oct. 2022, 08:42
Româncă găsită moartă în apartamentul ei din Italia. Soțul, principalul suspect, s-a predat

O româncă a fost găsită moartă în apartamentul ei din Bolzano, Italia, învelită într-o pătură. În după-amiaza zilei de duminică, soțul femeii și-a sunat familia pentru a le spune că trebuie să părăsească țara deoarece este căutat. Rudele familiei au fost cele cale au alertat poliția.

Oamenii legi au aflat la scurt timp că bărbatul a părăsit orașul Bolzani cu mașina și telefonul soției sale și au suspectat că acesta se îndreaptă către Albania, țara sa de origine.

Bărbatul, Avni Mecje, de origine albaneză este principalul suspect, iar luni seară s-a predat autorităților.

Citește și: Ea e Alina, tânăra găsită moartă pe câmp la scurt timp după ce fostul iubit a murit într-un accident teribil în Teleorman

Vecinii le-au spus anchetatorilor că cei doi se certau des.

„Din apartamentul lor se auzeu dese certuri puternice și asta s-a întâmplat și sâmbătă seară, până la ora 22:30. Apoi am auzit sertare trântite, după care a fost liniște până duminică, când polițiștii și pompierii au intrat în apartament”, a declarat un vecin.

Alexandra Elena Mocanu a fost descoperită fără suflare duminică, în apartamentul din Viale Triaste 42, din Bolzano.

Citește și: Cine e Laila Hafiz, actrița româncă care și-a făcut tatăl iordanian de râs la iUmor. Clipul cu care a ajuns să fie cunoscută de o țară întreagă