Româncă sechestrată într-un coteţ de găini în Italia

Sechestrată, drogată și torturată timp de 8 zile. Aceasta a fost drama trăită de o româncă din Italia. 

11 aug. 2022, 09:26
Româncă sechestrată într-un coteţ de găini în Italia

O româncă din San Bonifacio, provincia Verona, regiunea Veneto, a trăit o dramă timp de mai bine de o săptămână. A fost răpită de un marocan de 52 de ani pe care îl cunoştea de ani de zile, ținută prizonieră 8 zile într-un coteț de găini, umilită și agresată, scrie Gândul.

Coşmarul româncei a început pe 29 iulie, când ea și o prietenă au mers la o cabană abandonată din San Bonifacio pentru o petrecere cu cocaină. Au mai fost și alți participanți, iar marocanul ar fi adus drogurile.

Citeşte şi: Bărbatul care şi-a ucis soţia pentru că nu câştiga destul din videochat s-a predat în Italia

„Am plătit 70 de euro pentru ele, apoi am adormit. Când m-am trezit a doua zi, prietena mea și ceilalți oameni plecaseră, în timp ce eu eram închisă acolo, fără ferestre, fără haine, fără telefon, cu lanțuri la uși”, a povestit tânăra, ciată de corrieredelveneto.corriere.it.

La fiecare tentativă a femeii de a evada, bărbatul o bătea și o droga cu cocaină.

„Ești doar a mea, nu vei pleca niciodată de aici. De acum înainte familia ta sunt eu”, i-ar fi spus marocanul femeii.

Citeşte şi: Tragedie inexplicabilă în Italia. Două surori românce au murit lovite de tren

Victima a povestit că marocaul „a cerut în mod repetat să întrețină relații sexuale, dar eu am refuzat întotdeauna și, prin urmare, m-a lovit cu pumnii și picioarele”.

Iadul s-a încheiat vinerea trecută, atunci când românca a reușit să scape din mâinile marocanului. Tânăra a reușit să evadeze profitând de un moment de neatenție din partea bărbatului de 52 de ani, care se dusese la baie. Nu a pierdut nicio clipă, a ieșit spre via Nogarole, l-a oprit pe primul trecător pe care l-a întâlnit, un tânăr pe bicicletă, iar acesta a sunat la 112.

Pe baza mărturiei acesteia, autoritățile l-au arestat pe marocanul de 52 de ani pentru mai multe acuzații, de la răpire până la tentativă de violență sexuală, furt și tâlhărie.