Româncă torturată şi arsă de vie în Italia. Unul dintre criminali ar putea scăpa de închisoare

O româncă din Italia a fost torturată, i-au fost zdobite oasele cu un baros şi a fost incendiată, în timp ce încă agoniza.

RomaniaTV.net
14 feb. 2020, 14:30
Româncă torturată şi arsă de vie în Italia. Unul dintre criminali ar putea scăpa de închisoare

Sergio Benazzo şi Gianina Pistroescu sunt cei doi condamnaţi pentru că în anul 2008 au torturat-o şi ucis-o pe Paula Burci, pentru că aceasta ar fi refuzat să se prostitueze. Tânăra de 19 ani a fost zdobită cu un baros, apoi incendiată, cât timp era încă în viaţă, iar trupul carbonizat a fost ascuns de către cei doi criminali.

Aceştia au fost puşi sub acuzare şi au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă în 2015, la 7 ani de la descoperirea faptei.

Avocaţii celor doi acuzaţi, Francesca Martinolli şi Rocco Marsilia, au invocat excepţia necompetenţei teritoriale, iar instanţa a acceptat ca procesul să fie reluat de la zero. Între timp s-a confirmat sentinţă pe viaţă în cazul Gianinei Pistroescu, însă pedeapsa lui Sergio Benazzo a fost suspendată. Decizia a fost luată în seara zilei de marţi, 11 februarie 2020, dar verdictul final ar urma să fie dat de Curtea de Apel de la Veneţia, scrie Adevarul.