Româncă ucisă de partener în Italia. Fiica femeii a publicat o scrisoare emoţionantă în numele mamei sale: „Mi-ai promis iubire veșnică mie și copiilor mei, dar m-ai ucis”

Lilia, o româncă din Italia, a fost ucisă cu sânge rece chiar de bărbatul pe care îl iubea. După tragedie, fiica sa cea mare a postat pe reţelele de socializare o scrisoare emoţionantă în numele mamei sale.

28 sept. 2022, 15:09
Româncă ucisă de partener în Italia. Fiica femeii a publicat o scrisoare emoţionantă în numele mamei sale: „Mi-ai promis iubire veșnică mie și copiilor mei, dar m-ai ucis”

Româncă ucisă de partener în Italia. O ceartă aprinsă la miezul nopţii s-a încheiat cu o tragedie. Lilia a fost ucisă cu sânge rece chiar de cel care i-a promis iubire veşnică. Înainte de a anunţa autorităţile, bărbatul a vegheat asupra trupului neînsufleţit până dimineaţa.

Româncă ucisă de partener în Italia. Mesajul emoţionant transmis criminalului

Citeşte şi Româncă ucisă cu sânge rece în Italia de partenerul său de viaţă. Crima care i-a şocat pe toţi!

Fiica cea mare a Liliei a publicat în mediul online o scrisoare emoționantă în numele mamei sale.

„Mi-ai promis iubire veșnică și să-mi iubești copiii ca și cum ar fi ai tăi, dar m-ai ucis. În destinul meu nu am vrut alți bărbați, dar iată-te. Un băiat frumos pe dinăuntru și pe dinafară. M-ai făcut să mă îndrăgostesc din prima clipă de forțele tale, dar și de slăbiciunile tale. Nu mă mai ai, dar mi-ai promis marea sau soarele, mi-ai promis iubire veșnică și să-mi iubești copiii ca și cum ar fi ai tăi. Mi-ai promis o viață lungă și frumoasă împreună, dar parcă promisiunile au fost inversate. Acum e frig în jurul meu. Totul s-a terminat în sfârșit.

Tu, Alexandru, stai și uită-te la mine în timp ce fumezi țigară după țigară. Totul cu un calm pe care pământul nu l-a văzut niciodată. Dar tu de ce fumezi cu mâna stângă? Ah, acum înțeleg: în mâna dreaptă ai un cuțit, același cu care m-ai înjunghiat nu o dată, ci de multe ori. Acum e frig în jurul meu. Totul s-a terminat în sfârșit. Dragul meu soț, te-am iubit prea mult ca să plătesc cu viața mea. Copilul meu este că a fost luat de carabinieri și dus la spital? Eu, Lilia, plec într-o trăsură. Sunt liberă”, este mesajul pe care fiica româncei l-a scris în numele mamei sale.

În weekend, prietenii şi familia româncei s-au adunat în rugăciune într-o parohie ortodoxă română din Spinea, la câțiva pași de locul unde a avut loc tragedia, potrivit stiridiaspora.ro.

„Ne-am rugat împreună pentru sufletul ei, pentru a o însoți în ultima ei călătorie. Am făcut apoi aranjamente cu Primăria pentru a organiza o strângere de fonduri pentru repatrierea trupului”, a explicat părintele Vasile Stelian Apostol pentru ziarul La Nuova Venezia.

Citeşte şi Povestea barmaniței din România care a ajuns eroină în Italia: „Simțeam pericolul”