Româncele care s-au combinat cu milionarii lumii. Poveștile lor au apărut și în presa internațională

Româncele care s-au combinat cu milionarii lumii. Șase la număr, fetele de pe plaiurile noastre mioritice, fiind recunoscute printre cele mai frumoase femei, au reușit să pună mâna pe unii dintre cei mai puternici oameni de pe planetă.

20 mart. 2023, 23:30
Româncele care s-au combinat cu milionarii lumii. Poveștile lor au apărut și în presa internațională
Româncele care s-au combinat cu milionarii lumii

Româncele care s-au combinat cu milionarii lumii. Cine sunt fetele a căror viață s-a schimbat radical după ce au intrat într-o zodie norocoasă a iubirii. Ele trăiesc o viață de vis alături de partenerii lor cunoscuți în toată lumea.

Româncele care s-au combinat cu milionarii lumii

Lavinia Postolache (34 ani – Pitești) și multimilionarul francez Jimmy Esebag

Stabilită în America din 2009, câştigătoare a titlului de Miss World România în 2010 şi absolventă a New York Film Academy, piteşteanca Lavinia Postolache este o actriță în ascensiune la Hollywood. În 2016, ea a apărut în producția “Demonul de Neon”, în care rolul principal îl joacă Keanu Reeves. În 2021, Lavinia a obținut primul ei rol principal într-un film realizat la Hollywood, “False Colours”, o producție regizată de William Norton.De-a lungul timpului, românca Lavinia Postolache a mai jucat în producții precum ‘Muse’, “Alpha-1” sau în serialul “BloodLands”. Fosta Miss World România l-a facut tătic pe multimilionarul francez Jimmy Esebag (66 ani), preşedintele „Americas Licensing Holding Group, companie ce deţine drepturi ale brandului „Playboy, şi acţionar al Elite Modeling.

Anca Verma (35 ani – Galați) și miliardarul indian Abhishek Verma (54 de ani)

Familia Verma locuiește într-un palat luxos, unde mobilierul este poleit cu aur, și călătorește cu Orient Express. Ei sunt mereu păziți de zeci de bodyguarzi atunci când participă la diverse evenimente și au o viață care pare desprinsă din filmele de la Bollywood.

Abhishek Verma, soțul româncei, provine dintr-o familie cunoscută în India și a devenit bogat prin intermediul companiei sale de vânzare de armament. Tatăl său, Shrikant Verma, a fost ziarist, până când Indira Ghandi i-a oferit posibilitatea de a deveni parlamentar. Mama lui Abhishek, Veena Verma, a fost şi ea parlamentar indian peste 14 ani, amândoi fiind oameni cu o influență greu de egalat.

Anca a absolvit Universitatea din Galați cu o diplomă de master în domeniul ingineriei. După ce s-a retras din activitatea de fotomodel, a lucrat la Atlas Telecom Network Romania, furnizor de servicii de telefonie mobilă, și a fost numit Director General Adjunct pentru operațiunile din București. Cei doi au împreună o fată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Verma (@anca.verma)

Anca Faur (63 ani – Deva) și fostul astronaut Buzz Aldrin

Pe 20 ianuarie, în ziua în care a împlinit 93 de ani, fostul astronaut Buzz Aldrin s-a căsătorit cu partenerea sa de viaţă, Anca Faur (63 de ani). Aldrin şi Anca Faur s-au căsătorit într-o mică ceremonie privată la Los Angeles, iar anunțul și pozele au fost publicate pe contul de Twitter al lui Aldrin.

Soția lui Buzz Aldrin, Anca Faur, s-a născut la Deva, a absolvit Facultatea de Tehnologie Chimică din cadrul Politehnicii din Timișoara, în 1983, după care a obținut titlul de doctor în inginerie chimică, la Universitatea din Pittsburgh. Și ea a mai fost căsătorită și are un băiat din acel mariaj.

Înainte de căsătoria sa cu Faur, Aldrin a mai fost însurat de trei ori. Are trei copii, James, Janice şi Andrew, din prima căsătorie cu Joan Archer. Aldrin a fost de trei ori în spaţiu în timpul carierei sale şi a fost pilotul Modulului Lunar Eagle pentru misiunea Apollo 11, din 1969. A păşit pe suprafaţa lunii la 19 minute după Neil Armstrong, pe 20 iulie 1969. Dintre cei trei astronauţi aflaţi în misiunea Apollo 11, el este singurul care mai este în viaţă.

Iasmina Milutinovici (32 ani – Timișoara) și americanul Bradford Aaron Hill

Iasmina Hill este o româncă originară din Timișoara cu o poveste fabuloasă de viață! În urmă cu cinci ani şi jumătate, tânăra a plecat în America și s-a îndrăgostit de un milionar. Bărbatul administrează cel mai important obiectiv turistic din SUA, şi anume Statuia Libertăţii.

Povestea de dragoste dintre timişoreanca Iasmina, în vârstă de 32 de ani, şi milionarul de 65 de ani a făcut înconjurul lumii. Iasmina Milutinovici-Hill şi Bradford Aaron Hill au doi băieți, David Milan (2 ani) și Michael (4 ani). Bradford mai are trei copii din căsniciile anterioare, doi gemeni de 18 ani și o fată de 28 de ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iasmina Hill (@iasminahill)

Romina Gingașu (32 ani – București) și Piero Ferrari

Romina Gingașu, soția româncă a miliardarului Piero Ferrari, duce o viață de prințesă, însă face față cu brio în lumea dominată de bărbați în care se implică activ, cea a mașinilor. Tânăra de 32 de ani s-a căsătorit în 2021 cu fiul legendarului Enzo Ferrari.

În 2019, Piero a divorțat de Floriana Nalin, după o căsnicie de 50 de ani. Romina Gingașu are 32 de ani, iar în 2016 a absolvit cursurile Academiei Tehnice Militare, iar mai apoi s-a specializat și în marketing și vânzări. De altfel, grație acestor cursuri a pus mâna pe un job prin intermediul căruia l-a cunoscut, în 2016, pe miliardarul italian de 77 de ani. Aceasta lucra atunci la o companie care vindea avioane private de lux.

Citește și: Povestea româncei măritate cu patronul Ferrari. Cum l-a cunoscut Romina Gingașu pe miliardar: „Mi-a fost greu la început lângă Piero. Nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Romina Gingasu (@rominagingasu)

Ela Arjandas (31 ani – Satu Mare) și spaniolul Anil Arjandas, supranumit „regele bijuteriilor”

Ela Mois era un fashion blogger în devenire în momentul în care l-a cunoscut pe Anil Arjandas. Într-un interviu pentru presa internațională, Ela mărturisea că încă din copilărie a fost pasionată de modă și bijuterii, iar acum sătmăreanca deține funcţia de director al magazinelor internaţionale Anil Arjandas Jewels. Ela și Anil Arjandas se scaldă în lux și duc o viață la care mulți doar visează. Cei doi sunt împreună de șapte ani și au un băiețel.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anil Arjandas (@anilarjandas)