Romanele preferate ale vedetelor

Ah, cititul! Este unul dintre cele mai faine hobby-uri pe care poți să le ai, pentru că te relaxează, te învață fără să-ți dai seama de sensurile vieții și te prinde într-un univers fabulos. Uneori, te face și să râzi în hohote. Părerea noastră... Și-am fost și curioși să pătrundem în romanele preferate ale vedetelor și iată ce-am aflat!

RomaniaTV.net
28 apr. 2016, 10:18
Romanele preferate ale vedetelor

Barack Obama

Noi n-am citit încă „Cântecul lui Solomon”, de Toni Morisson, dar e cartea favorită din toate timpurile pentru președintele Americii. Romanul autoarei premiate cu Nobelul pentru literatură în 1993 a fost chiar asociată cu scriitura lui Gabriel Garcia Marquez.

Citeşte şi  Vedete în ipostaze sexy! Cele mai hot selfie-uri ale începutului de an

Kate Winslet

Printre romanele preferate ale vedetelor se numără și opere mai proeminente și mai reprezentative în curentele literare. De exemplu, cartea preferată a actriței este „Therese Raquin” de marele romancier francez Emile Zola, a treia carte a autorului, dar prima reprezentativă pentru curentul naturalist. După acest roman preferat de vedetă s-au adaptat filme: The Adultress în 1953 și In Secret, în 2013.

Vezi pe okmagazine.ro ce mai citesc starurile!