Români găsiți morți la granița dintre SUA și Canada. Trupurile lor au fost recuperate de autorități dintr-un râu

Incident halucinant la granița dintre SUA și Canada. Șase persoane au fost găsite fără suflare la granița dintre SUA și Canada, iar printre victime se află și români.

31 mart. 2023, 21:14
Români găsiți morți la granița dintre SUA și Canada. Trupurile lor au fost recuperate de autorități dintr-un râu
Români găsiți morți la granița dintre SUA și Canada

Români găsiți morți la granița dintre SUA și Canada. Cadavrele celor șase persoane au fost recuperate joi de către autoritățile canadiene din din râul St. Lawrence.

Citește și Un tren ce transporta etanol a deraiat în SUA. Populaţia din zonă a fost evacuată

Români găsiți morți la granița dintre SUA și Canada

Potrivit poliției canadiene, victimele făceau parte din două familii de origine română și indiană, care cel mai probabil, voiau să intre ilegal în SUA.

Trupurile neînsuflețite ale celor șase persoane au fost găsite de către poliția din teritoriul Mohawk Akwesasne într-o zonă mlăștinoasă, în timpul unei căutări aeriene desfășurate cu ajutorul Gărzii de Coastă a Canadei.

Zona în care au fost descoperite cadavrele celor șase persoane se află la granița dintre provinciile canadiene Quebec și Ontario și statul american New York, iar printre victime se afla și un copil mic, asupra căruia a fost găsit un pașaport canadian.

Autoritățile spun că micuțul făcea parte din familia de români, care de pare că era formată din patru membrii.

În prezent, copilul cel mic al românilor, un bebeluș de doar câteva luni, este căutat în continuare de autorități.

„Se crede că au încercat, cu toții, să intre ilegal în SUA din Canada”, a declarat Lee-Ann O’Brien, adjunctă a șefului poliției din Akwesasne, potrivit Antena3CNN.

Poliția canadiană a descoperit tragedia, după ce inițial a pornit în căutarea unei alte persoane date dispărute.

Este vorba despre Casey Oakes, în vârstă de 30 de ani, care a fost văzut ultima dată miercuri, la bordul unei mici ambarcațiuni de culoare albastru deschis care a plecat din capătul estic al Insulei Cornwall, în St. Lawrence.

Această ambarcațiune în care a fost văzut Oakes pentru ultima dată  a fost găsită mai târziu lângă corpurile celor șase persoane decedate.

În aceste momente, poliția din Akwesasne nu poate confirma dacă Oakes are vreo legătură cu victimele, însă continuă căutările cu ajutorul poliției provinciale, care a trimis la fața locului un elicopter, investigatori speciali și scafandri.

Citește și Şase morţi, între care trei copii, într-un atac armat la o şcoală din SUA. Femeia care a tras a fost ucisă de poliţişti VIDEO