Şase morţi, între care trei copii, într-un atac armat la o şcoală din SUA. Femeia care a tras a fost ucisă de poliţişti VIDEO

Scene de groază la o şcoală primară din Nashville. Cel puţin trei copii şi trei adulţi au fost ucişi luni, de către o tânără, care a deschis focul într-o şcoală primară din Nashville, în Tennessee, în sudul Statelor Unite, după care a fost ucisă prin împuşcare de forţele de ordine.

27 mart. 2023, 21:23
Şase morţi, între care trei copii, într-un atac armat la o şcoală din SUA. Femeia care a tras a fost ucisă de poliţişti VIDEO
Şase morţi, între care trei copii, într-un atac armat la o şcoală din SUA. Femeia care a tras a fost ucisă de poliţişti

Şase morţi, între care trei copii, într-un atac armat la o şcoală din SUA. Atacatoarea a intrat în sediul unei şcoli creştine private, denunită „The Covenant School”, anunţă Poliţia din Nashville. Ea era înarmată cu două puşti semiautomate şi un pistol, anunţă autorităţile. Agenţi au intervenit şi au ucis-o, anunţă poliţia pe Twitter.

Citeşte şi: Atac armat într-o biserică din Hamburg: Cel puțin șapte persoane au fost ucise și șapte au fost rănite

Salvatorii au anunţat că au preluat mai mulţi pacienţi, fără să ofere detalii despre vârsta sau starea victimelor. Moartea a trei copii, împuşcaţi, a fost constatată la sosirea lor la spital, au anunţat reprezentanţi ai Centrului Medical Universitar Vanderbilt, citaţi de televiziunea locală NewsChannel 5.

Citeşte şi: Cel puţin opt morţi într-un atac armat în Ierusalimul de Est, anunţă poliţia israeliană

Școala în care a avut loc atacul este una privată, în care învață copii preșcolari și până la clasa a șasea. Părinții au fost rugați să se întâlnească într-un loc din apropiere.