România a învins Spania, în preliminariile Ligii Mondiale la polo

România a câştigat cu mari emoţii meciul cu Spania, în preliminariile Ligii Mondiale la polo. Ghiban a fost eroul partidei. A marcat trei din cele nouă goluri ale României. Punctul victoriei l-a reuşit cu două minute înainte de final. Evelii lui Istvan Kovacs s-au impus cu 9-8.

RomaniaTV.net
06 dec. 2011, 17:50
România a învins Spania, în preliminariile Ligii Mondiale la polo

România a început perfect meciul cu vicecampioana mondială Spania. După primele două sferturi, poloiştii români au avut un avantaj de 4 goluri.

Sfertul trei a fost de coşmar pentru elevii lui Istvan Kovacs. Au primit cinci goluri consecutive fără să marcheze vreunul, aşa că scorul a fost de 7- 6 pentru iberici. Ultima repriză a fost de infarct.

România a egalat la 8 după golul lui Ghiban. Acelaşi Ghiban, cel mai bun am al Romaniei, a punctat decisiv cu două minute înainte de finalul meciului desfăşurat la Oradea.

România a obţinut astfel a doua victorie în grupa A în preliminariile Ligii Mondiale. În prima partidă, poloiştii noştri au trecut de Turcia cu 16-8.

Următorul meci al tricolorilor va fi pe 21 februarie 2012, cu Grecia în deplasare. La turneul final se califică doar prima clasată din fiecare grupă.