România a pierdut un mare campion. Ludovic Zanoni a murit

Ludovic Zanoni s-a stins din viață, miercuri, la onorabila vârstă de 86 de ani. Înmormântarea va avea loc sâmbătă în satul Gulia, din județul Ilfov.

28 oct. 2021, 08:29
România a pierdut un mare campion. Ludovic Zanoni a murit

Fostul ciclist român Ludovic Zanoni, clasat pe locul secund în Turul României în 1955 şi 1958, a decedat, miercuri,la vârsta de 86 de ani, a anunţat Federaţia Română de Ciclism pe pagina sa de Facebook.

Federația Română de Ciclism a transmis condoleanțe familiei îndoliate. Postarea a strâns zeci de reacții și comentarii din partea urmăritorilor.

„Astăzi a decedat Ludovic Zanoni (n. 26 iunie 1935), locul 2 în Turul României din 1955 și 1958. A mai ocupat locul 6 la Contratimpul pe echipe (100km) de la Jocurile Olimpice din Roma și a participat în numeroase curse din Germania și Polonia. Înmormântarea va fi sâmbătă, la 13:30, sector Ilfov, cimitir satul Gulia, intrarea Orhideelor nr. 1. Transmitem gândurile noastre familiei îndoliate. Dumnezeu să-l ierte!”

Şoc în fotbal. Fostul internaţional a murit în baie, electrocutat de la telefonul mobil. Soţia l-a găsit inert în cadă

Ludovic  Zanoni, născut la Arad, pe 26 iunie 1935, a ocupat locul 6 la contratimpul pe echipe (100 km) de la Jocurile Olimpice din Roma. A mai  participat la mai multe ediţii ale tradiţionalei Curse a Păcii.

Înmormântarea sa va avea loc sâmbătă, la 13:30, în cimitirul din satul Gulia (jud. Ilfov), intrarea Orhideelor, nr. 1.

Mircea Sandu a părăsit România. Fostul preşedinte al FRF confirmă că s-a mutat cu soţia în Franţa şi explică de ce a luat această decizie

loading...