Şoc în fotbal. Fostul internaţional a murit în baie, electrocutat de la telefonul mobil. Soţia l-a găsit inert în cadă

Lumea fotbalului a fost tulburată de o nouă tragedie. Un fost fotbalist a murit electrocutat după ce i-a căzut telefonul în apă.

23 oct. 2021, 11:35
Şoc în fotbal. Fostul internaţional a murit în baie, electrocutat de la telefonul mobil. Soţia l-a găsit inert în cadă

Santiago Otero a murit electrocutat după ce i-a căzut telefonul în apă. Totul s-a întâmplat la Madrid (Spania), iar povestea este una care i-a lăsat fără replică pe toți cei care-l știau atât pe fostul sportiv, În plus, modul în care acesta și-a pierdut viața i-a pus pe foarte mulți oameni pe gânduri.

Dumitru Dragomir, atac la antivaccinişti: Aia care beau cola şi mănâncă parizer ştiu din ce sunt făcute aceste produse?. Sorin Cîrţu: De vină sunt şi popii

Santiago Otero avea 38 de ani și venise acasă după o repriză de fotbal cu gândul de a se relaxa într-o baie caldă. Și-a umplut cada, a intrat în apă, dar nu a putut renunța la telefonul mobil, chiar dacă acesta avea bateria descărcată. Otero a pus mobilul l-a încărcat și a continuat să butoneze aparatul. La un moment dat, nu se știe cum, telefonul a căzut în apă, astfel că fostul fotbalist a fost electrocutat.

Mircea Sandu a părăsit România. Fostul preşedinte al FRF confirmă că s-a mutat cu soţia în Franţa şi explică de ce a luat această decizie

Soția, care a revenit acasă după ce lucrase de noapte, a fost cea care l-a găsit inert în baie, cu telefonul pe piept și cablul conectat la rețea. Santiano era deja inconștient și prezenta o arsură în zona pieptului.

După primele investigații s-a ajuns la concluzia că Otero ar fi fost deja mort de opt sau zece ore, astfel că doctorii nu au mai putut decât să constate decesul, susțin cei de la Mundo Deportivo.