România de poveste: Un cetăţean german susţine că este fiul legitim al Regelui Mihai VIDEO

Trecutul nu-i dă pace Majestăţii sale Regele Mihai. Din 1994 încoace cetăţeanul german Diter Stanzeliet vrea să schimbe cartea de istorie, pretinzând că este unicul fiu legitim al regelui. Dacă n-ar avea şi documente, Diter ar fi fost demult uitat de instanţe şi de presă. Progresul ştiinţific ne-a dăruit însă dovezi clare despre unele aventuri care n-ar fi putut fi altfel probate-testul ADN. În faţa acestui atac la istorie şi la cromozimi, casa Regală neagă în totalitate afirmaţiile lui Diter.

RomaniaTV.net
12 mai 2012, 19:29
România de poveste: Un cetăţean german susţine că este fiul legitim al Regelui Mihai VIDEO

Cetăţeanul german Dieter Stanzeleit este violonist de renume şi un prosper om de afaceri. Aparent este un om echilibrat care a obţinut totul de la viaţă. Numai că, onorabilul neamţ susţine că este nici mai mult nici mai puţin decât fiul legitim al Regelui Mihai, şi în pielea lui Dieter se ascunde prinţul de Alba Iulia: Nicolae Vasile.

Enunţul de mai sus îl poate încadra pe Dieter în categoria celor care suferă de sindromul „prinţesa Anastasia” şi ar putea fi unul dintre acei excentrici care îşi construiesc biografii fabuloase şi mai apoi ajung să creadă cu toată fiinţa lor în propriile ficţiuni.

Varianta sa de biografie este însă reconstituită după cum susţine el în zeci de ani de cercetări prin arhivele serviciilor secrete şi nu numai. Mai mult de atât, pentru fiecare afirmaţie, Dieter susţine că are documente autentice şi mărturii.

Dacă aceste documente nu sunt falsuri executate cu mare maiestrie, iar mărturiile nu sunt mincinoase, Dieter Stanzeleit ar putea schimba istoria României din ultimii 74 de ani.

Pentru a afla istoria incredibilă a pretinsului fiu al Regelui Mihai, vezi VIDEO.