ROMANIA – GRECIA. Tricolorii exersează penalty-urile. Vezi cine a ratat la 11 metri

ROMANIA - GRECIA. Componenţii echipei naţionale a României au exersat loviturile de departajare la antrenamentul oficial de luni, de la Mogoşoaia, dinaintea partidei cu Grecia, din returul barajului de calificare la Cupa Mondială din Brazilia.

18 nov. 2013, 12:58
ROMANIA – GRECIA. Tricolorii exersează penalty-urile. Vezi cine a ratat la 11 metri

ROMANIA – GRECIA. Jucătorii echipei naţionale de fotbal a României au efectuat luni antrenamentul oficial dinaintea manşei retur a barajului cu Grecia, contând pentru calificarea la CM 2014. În cadrul şedinţei deschiose presei, tricolorii au exersat executarea loviturilor de la 11 metri, situaţie în care se va ajunge dacă naţionala noastră va câştiga cu scorul de 3-1.

Citeşte şi ROMANIA – GRECIA. Schimbări majore faţă de tur, vezi echipa tricolorilor

Cristian Tănase, Alexandru Maxim, Dorin Goian, Bănel Nicoliţă, Valerică Găman, Florin Gardoş, Dragoş Grigore şi Claudiu Keşeru au fost jucătorii care au ratat, în poartă aflându-se Bogdan Lobonţ şi Ciprian Tătăruşanu.

Fundaşul Vlad Chiricheş, care a suferit săptămâna trecută o fractură de piramidă nazală şi a jucat în meciul tur cu Grecia, s-a antrenat purtând o mască de protecţie.

Citeşte şi FRF câştigă, chiar dacă naţionala pierde cu Grecia. Vezi suma obţinută de la baraj

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, vineri seară, cu scorul de 3-1 (2-1), de selecţionata similară a Greciei, în meciul tur disputat pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, contând pentru barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia, din 2014.

Vezi şi GRECIA – ROMANIA: Cum s-au marcat golurile VIDEO

Pentru România a marcat Stancu ’19, iar pentru Grecia au înscris Mitroglou ’14, ’66 şi Salpingidis ’20. Meciul retur va avea loc, marţi, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti. Pentru a fi sigură de calificarea la CM, România are nevoie de o victorie cu scorul de 2-0 sau la o diferenţă de trei goluri.

În cazul în care România va câştiga cu scorul de 3-1, meciul va intra în prelungiri, iar dacă scorul se menţine şi după 30 de minute, se va trece la executarea loviturilor de departajare.

Citeşte şi ROMANIA – GRECIA. Tricolorii sunt favoriţi să bată Grecia, dar elenii au prima şansă la calificare