FRF câştigă, chiar dacă naţionala pierde cu Grecia. Vezi suma obţinută de la baraj

ROMANIA - GRECIA. Chiar dacă tricolorii vor rata calificarea la CM 2014, în conturile FRF va intra, în urma barajului cu Grecia, o sumă suficient de mare pentru a-i plăti salariul lui Victor Piţurcă pentru mai bine de doi ani.

18 nov. 2013, 11:52
FRF câştigă, chiar dacă naţionala pierde cu Grecia. Vezi suma obţinută de la baraj

ROMANIA – GRECIA. Calificare tricolorilor la barajul pentru CM 2014 este o reţetă financiară de succes pentru FRF, care are prilejul să constate direct în conturi că plasarea echipei reprezentative pe trepte valorice superioare este însoţită de încasări substanţiale.

Citeşte şi ROMANIA – GRECIA. Schimbări majore faţă de tur, vezi echipa tricolorilor

Ziarulring.ro a simulat un calcul estimat pe baza informaţiilor provenite din cadrul FRF, concluzia fiind că meciul România – Grecia aduce bani frumoşi la bugetul federaţiei. Chiar dacă ei sunt atât de mulţi precum ar veni de la FIFA în cazul în care calificării la CM 2014, suma nu e deloc neglijabilă.

Astfel, conform declaraţiilor unei surse apropiate FRF, costurile deplasării la Atena  au fost 74.750 de euro, cheltuielile de organizare a meciului retur de mâine seară – 178.000 de euro, încasările din bilete – 950.000 de euro, iar din drepturile TV – 150.000 de euro). Rezultă un plus de aproape 847.250 de euro.

Citeşte şi ROMANIA – GRECIA. Tricolorii sunt favoriţi să bată Grecia, dar elenii au prima şansă la calificare