ROMÂNIA-GRECIA: Veste excepţională pentru fanii tricolorilor

Primul meci al barajului Grecia - România este programat vineri, de la ora 21.45, şi va fi transmis în direct de România TV. Returul se va juca pe 19 noiembrie, la Bucureşti. Suporterii mai pot achiziţiona bilete doar pentru meciul retur. 

12 nov. 2013, 10:12
ROMÂNIA-GRECIA: Veste excepţională pentru fanii tricolorilor

ROMÂNIA-GRECIA: „Așa cum am anunțat în conferința de presă ulterioară vânzării online a întregii capacități a Arenei Naționale pentru meciul România – Grecia, din data de 19 noiembrie 2013, ora 21.00, contând pentru manșa a doua a play-off-ului de calificare la turneul final al Cupei Mondiale FIFA 2014, revenim cu această informare de ultimă oră, apărută în urma finalizării verificării tuturor comenzilor plasate online pe site-urile care au găzduit această vânzare.

În urma verificării respectării Termenilor și Condițiilor de achiziție a biletelor aferente meciului menționat, am constatat că mai multe comenzi plasate pe site-urile care au găzduit această vânzare nu au respectat aceste reguli (comenzi dublate/triplate, probleme cu cardurile bancare,etc)”, precizează FRF într-un comunicat. 

De aceea, începând de astăzi, 12 noiembrie a.c., ora 17.00, aceleași trei site-uri care au susținut vânzarea online – http://www.biletefotbalonline.ro/, http://www.bilete.ro/ si http://www.myticket.ro/ – vor continua vânzarea unui număr total de 2.363 de bilete devenite disponibile în urma acestor verificări, astfel:

Categoria 2 – 80 lei (sector 374, Tribuna I, Inel 3) – 216 bilete

Categoria 2 – 50 lei (sector 334, Tribuna 2, Inel 3) – 180 bilete

Categoria 3 – 40 lei (Peluze, sectoarele 311, 347 și 345, Inel 2) – 295 bilete

Categoria 4 – 30 lei (Peluze, Inel 3, sectoarele 310, 312 și 350) – 1672 bilete

Menționăm că vânzarea se va face exclusiv online, doar pe site-urile menționate mai sus, începand de astăzi, 12.11.2013, ora 17.00, și va continua până la epuizarea completă a stocului.

Reamintim și pe această cale faptul că, pentru acest joc, NU se vor deschide case de bilete la Arena Națională

Urăm succes echipei noastre în cele două cruciale confruntări și mulțumim încă o dată suporterilor tricolorilor pentru interesul arătat pentru aceste două meciuri și pentru sprijinul acordat jucătorilor noștri.

GRECIA – ROMANIA. Naţionala de fotbal a României caută după 16 ani să reînnoade şirul calificărilor la un Campionat Mondial, după trei eşecuri consecutive barajul cu elenii fiind oportunitatea ideală pentru împlinirea visului unei generaţii.

Partida este prefaţată însă de veşti dintre cele mai îngrijorătoare, două piese de bază din formula obişnuită de start a tricolorilor accidentându-se zilele acestea. Vlad Chiricheş şi Ciprian Tătărăuşanu sunt fotbaliştii care vor absenta cel puţin în disputa de la Atena, astfel că misiunea naţionalei noastre va fi mai grea decât s-a crezut imediat după tragerea la sorţi.

Citeşte şi GRECIA -ROMANIA. Veste groaznică, Tătăruşanu s-a accidentat. Vezi cine a fost chemat în locul său

Războiul psihologic a început deja de mai mult timp, iar FRF s-a adresat chiar FIFA, cerând schimbarea brigăzii de arbitri de la meciul Grecia – România, pe motiv că aceasta este din ţara de origine a antrenorului elenilor. Pe de altă parte, grecii au refuzat să-i permită lui Dorin Goian, de la Asteras Tripolis, să vină în România, deşi acesta era suspendat pentru jocul din ultima etapă, cedând sub presiunea ameninţării cu FIFA.

Citeşte şi GRECIA-ROMANIA: Iată cine va comenta meciul naţionalei transmis de România TV

Primul meci al barajului Grecia – România este programat vineri, de la ora 21.45, şi va fi transmis în direct de România TV. Returul se va juca pe 19 noiembrie, la Bucureşti.