ROMANIA ITALIA FED CUP. Întâlnirea dintre România şi Italia din Fed Cup va avea loc la Cluj Napoca. De unde iei şi cât costă BILETELE

ROMANIA ITALIA FED CUP. Federaţia Română de Tenis a anunţat că întâlnirea de Fed Cup dintre România şi Italia, din 17 şi 18 aprilie, din play-off-ul Grupei Mondiale, va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

06 mart. 2020, 14:41
ROMANIA ITALIA FED CUP. Întâlnirea dintre România şi Italia din Fed Cup va avea loc la Cluj Napoca. De unde iei şi cât costă BILETELE

ROMANIA ITALIA FED CUP. La Cluj-Napoca au avut loc şi alte întâlniri importante ale echipei de Fed Cup a României, în 2016, cu Cehia şi Germania, în 2018, cu Canada şi Elveţia, şi, în 2020, cu Rusia.

Simona Halep nu va juca pentru România în barajul cu Italia pentru Grupa Mondială din Fed Cup

ROMANIA ITALIA FED CUP. Echipa care va câştiga confruntarea din aprilie va juca şi în 2021 în Grupa Mondială a Fed Cup by BNP Paribas.

Ion Ţiriac, decizie radicală legată de echipa de FED CUP. Jucătoarele ar putea refuza să mai evolueze pentru România

ROMANIA ITALIA FED CUP. Biletele pentru întâlnirea de la Cluj-Napoca au fost puse în vânzare pe site-ul bilete.ro, preţurile fiind următoarele: Inel 1 = 90 Ron, Inel 2 = 70 Ron. Pe o comandă pot fi achiziţionate cel mult şase bilete pentru fiecare din cele două zile. Copiii preşcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând acelaşi loc cu persoanele majore care îi însoţesc şi care posedă un bilet valabil.