Viorica Dăncilă, după ce România a fost promovată în rândul ţărilor cu venituri mari: „România s-a dezvoltat solid sub guvernarea PSD”

Pentru prima oară, Banca Mondială a promovat România, în 2020, în rândul ţărilor cu venituri mari, de peste 12.535 dolari brut pe an, pe cap de locuitor. În 2019, ţara noastră fusese inclusă între ţările cu ”venituri medii superioare”. Urmare a acestei poziţionări a ţării noastre, Viorica Dăncilă a reacţionat printr-o postare pe Facebook în care şi-a asumat meritele dezvoltării economice din 2019. 

RomaniaTV.net
03 iul. 2020, 14:08
Viorica Dăncilă, după ce România a fost promovată în rândul ţărilor cu venituri mari: „România s-a dezvoltat solid sub guvernarea PSD”

Fostul premier Viorica Dăncilă este de părere că includerea Roomâniei în rândul ţărilor cu venituri ridicate este o decizie care dă peste cap „toată propaganda PNL”.

Toată propaganda de luni de zile a PNL a fost dată peste cap de o singură decizie a Băncii Mondiale: promovarea României în rândul ţărilor cu venituri ridicate, ca urmare a performanţelor economice din 2019. Nenumăratele minciuni, manipulări şi atacuri liberale de anul trecut şi din acest an se dovedesc acum egale cu zero. România s-a dezvoltat în 2019 şi s-a dezvoltat solid, iar asta datorită guvernării PSD şi eforturilor echipei PSD, în ciuda tuturor celor care ne-au criticat în mod nedrept„, a scris Dăncilă pe Facebook.

Citeşte şi Viorica Dăncilă, după dezvăluirile lui Dragnea privind graţierea: „Nu a înţeles un lucru, nu eram sluga lui”

Ea a mai spus că guvernarea PSD a avut de dus o muncă extraordinar de grea, dar care a adus bunăstare ţării, astfel încât pesediştii au putut avea „sentimentul datoriei împlinite„.

Pentru rezultatele guvernării pe care am condus-o, am stat şi voi sta întotdeauna cu capul sus„, a conchis Viorica Dăncilă.