România TV bate Realitatea TV

Ştirile şi emisiunile România TV au telespectatori din ce în ce mai fideli. Televiziunea de ştiri România TV devansează categoric Realitatea TV. În cel mai vizionat tronson al zilei de marţi, ştirile şi emisiunile România TV au avut un număr aproape dublu de telespectatori faţă de Realitatea TV.

RomaniaTV.net
21 mart. 2012, 10:35
România TV bate Realitatea TV

Astfel în intervalul orar 21:00 – 2.00, timp de cinci ore consecutiv, România TV a devansat categoric Realitatea TV, pe publicul din mediul urban cu educaţie şi venituri peste medie.

România TV a înregistrat o cotă de piaţă de 2 la sută faţă de doar 1,3 la sută cât a reuşit să obţină Realitatea TV.

Cea mai mare diferenţă s-a înregistrat la ora 22.00, când emisiunea Ultima oră, realizată de Cătălin Striblea, a obţinut o cotă de piaţă de 2,1 la sută. Emisiunea difuzată la aceeaşi oră pe postul Realitatea TV a obţinut o cotă de piaţă de doar 1 la sută.

Realitatea TV a fost ieri pe ultimul loc la ştiri în cel mai vizionat tronson al zilei. În schimb, la categoria televiziuni de ştiri, România TV are printre cei fideli telespectatori.

Cu cea mai bună echipă de jurnalişti, România TV difuzează cele mai bune informaţii şi imagini. România TV este televiziunea care dă prima ştirea şi are invitaţi care fac diferenţa.

AUDIENŢE ÎN INTERVALUL 21:00 – 2:00

ROMÂNIA TV 2% COTĂ DE PIAŢĂ

REALITATEA TV – 1,3% COTĂ DE PIAŢĂ

POPULAŢIE 18+ABC URBAN

Sursa: Kantar Media Audiences, copyright ARMA Data SRL

AUDIENŢE ÎN INTERVALUL 22:00-23:00

ROMÂNIA TV – 2,1 % cotă de piaţă

Realitatea TV – 1 % cotă de piaţă

POPULAŢIE 18+ABC URBAN

Sursa: Kantar Media Audiences, copyright ARMA Data SRL