România TV, cel mai urmărit post de ştiri în ziua alegerilor locale 2020

România TV a fost cea mai urmărită televiziune de știri în ziua votului și a oferit telespectatorilor cel mai bun sondaj la urne. La ora 21.00, în timp ce se anunțau rezultatele exit-poll-urilor la alegerile locale 2020, România TV a dominat pe publicul național.

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 12:04

România TV a fost și de această dată cea mai urmărită televiziune de știri în ziua votului. Cei mai mulți telespectatori au ales să se informeze de la România TV. România TV a înregistrat o cotă de piață record de 11,4%, lăsându-și cu mult în urmă toți ceilalți concurenți.

Rezultatul votului a fost urmărit la România TV de un număr record de telespectatori. În toată țară, România TV a înregistrat o audiență de puțin peste 1 milion de telespectatori la ora 21.00, depășind Pro TV-ul, care a a avut o ediție specială a Știrilor Pro TV prezentată de Cristian Leonte, cu Cristian Tudor Popescu în postura de invitat.

În toată țara, România TV a avut o audiență de 1.194.000 de telespectatori, Pro TV – 1.147.000 de urmăritori, în timp ce Antena 3, 1.113.000 de telespectatori.

Sursa: Pagina de media

România TV a difuzat cel mai precis sondaj la urne. România TV a fost singurul post care a dat o diferență între Gabriela Firea și Nicușor Dan în marja de eroare. Spre deosebire de alte televiziuni care au anunţat diferențe procentuale de 10%.

România TV a fost cel mai urmărit post TV pe cele trei ore de dezbateri. În minutul difuzării rezultatelor, România TV a înregistrat o cotă de piață record de 13,7%. 

De altfel, România TV a înregistrat cifre record de audiență și în topul general la nivel național. România TV s-a situat peste Antena 1, la mică diferență față de Pro TV.

România TV continuă să-și informeze corect telespectatorii și să difuzeze cele mai bune informații și imagini