România TV, în top

Audienţa postului de ştiri România TV creşte de la o lună la alta. Informaţiile şi imaginile în exclusivitate au făcut ca, în luna februarie, România TV să obţină o medie 66 de mii de telespectatori pe minut.

RomaniaTV.net
01 mart. 2012, 17:07
România TV, în top

În doar trei luni de cand s-a lansat, România TV a urcat în topul televiziunilor din România. În luna februarie, România TVa fost urmărită în medie de 66 de mii de telespectatori pe minut.

Tot în luna februarie, postul de televiziune România TV a înregistrat un număr record de telespectatori. Vârful lunii a fost de 362 de mii de telespectatori.

România TVeste pe locul trei în topul televiziunilor de ştiri din România pe publicul din mediul urban cu educaţie şi venituri peste medie. România TV a înregistrat o cotă de piaţă de 3 la sută.

În cea mai vizionată oră a fiecarei zile din februarie, România TVa devansat Realitatea TV şi B1 TV. Emisiunea Ultima oră realizată de Corina Drăgotescu şi Cătălin Striblea a intrat în topul preferinţelor telespectatorilor. Emisiunile de la România TV au devansat în intervalul 22-23 emisiunile de la posturile concurente.

Cu cea mai bună echipă de jurnalişti şi cu cei mai fideli telespectatori, România TV a avut cea mai spectaculoasă ascensiune în topul audienţelor. România TV informează corect telespectatorii şi difuzează cele mai bune informaţii şi imagini.România TV este televiziunea care dă prima ştirea şi are invitaţi care fac diferenţa.