România TV lansează ECONOMICA.net

Divizia online a România TV a lansat, marţi, ECONOMICA.net, publicaţie online de ştiri şi analize economice şi financiare.

RomaniaTV.net
06 mart. 2012, 13:43
România TV lansează ECONOMICA.net

ECONOMICA.net îşi propune să devină principala sursă de informaţii pentru oamenii de afaceri, dar şi pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară, 24 de ore pe zi, 7 zile din 7. ECONOMICA.net va acoperi toate zonele de interes din economia României, dar va oferi cititorilor săi şi informaţiile de pe pieţele internaţionale, atât de importante pentru România în această perioadă.

Conţinutul editorial va fi asigurat de o echipă editorială experimentată, formată din 12 jurnalişti. Echipa a coordonat, până la finalul lunii ianuarie, portalul de business Money.ro, moment de la care s-a alăturat, în totalitate, echipei de la România TV, pentru lansarea ECONOMICA.net.

ECONOMICA.net va funcţiona pentru început integrat în site-ul televiziunii România TV, www.RTV.net, urmând ca ulterior să fie dezvoltat ca un proiect de sine stătător.

Nu am nicio îndoială că ECONOMICA.net va face performanță. Suntem fosta echipă de la MONEY.ro, și am văzut ce poate face această echipă. Acum avem alături și forța unei televiziuni profesioniste de știri, România TV. Am convingerea că ECONOMICA.net va fi, în mai puţin de un an, principalul site de business din România„, a declarat Iulian Enache, redactor-şef Economica.NET.