România TV, lider absolut al televiziunilor de ştiri. Şi-a surclasat concurenţa şi în luna februarie

România TV este liderul absolut al televiziunilor de ştiri. Rapoartele oficiale transmise de instituţia care măsoară audienţa tv în ţara noastră arată că cei mai multi telespectatori au ales ştirile şi emisiunile România TV şi în luna februarie.

04 mart. 2021, 17:56
România TV, lider absolut al televiziunilor de ştiri. Şi-a surclasat concurenţa şi în luna februarie

România TV a cucerit podiumul emisiunilor de dezbatere. Realizatorii Simona Gheorghe, Andreea Crețulescu și Victor Ciutacu l-au surclasat și în ultima lună pe fostul lider al talk-showuri-lor, Mihai Gâdea, emisiunea acestuia coborând dramatic pe locul patru în topul audiențelor, fiind devansată de trei emisiuni România TV.

Televiziunea noastră are din ce în ce mai mulți telespectatori, pentru că moderatorii săi nu și-au trădat niciodată publicul. Totodată, ca urmare a manipulărilor apărute în spațiul public în legătură cu o anumită televiziune care se pretinde a fi pe primul loc în topul audiențelor, vă prezentăm topul oficial transmis de instituția autorizată să măsoare audiența în România. Acestea sunt cifrele oficiale la nivelul întregii țări, pe parcursul unei luni întregi și nu pe anumite subcategorii de public și în anumite intervale orare.

Citeşte şi România TV, cea mai urmărită televiziune de ştiri în 2020

Așa cum se observă în acest tabel oficial, România TV este pe primul loc, la mare distanță de următoarele clasate în topul audiențelor.

COTA DE PIAȚĂ NAȚIONAL, FEBRUARIE 2021

Simona Gheorghe – 8,1 %

Andreea Creţulescu – 6,4%

Victor Ciutacu – 6,3%

Mihai Gâdea – 5,5%

Citeşte şi Punctul Culminant: Dialog furtunos între Victor Ciutacu şi Alexandru Cumpănaşu: „I-auzi, mă! Hai că ne întâlnim în instanța de judecată”

COTA DE PIAȚĂ NAȚIONAL, FEBRUARIE 2021

1. ROMÂNIA TV – 7,1 %
2. ANTENA 3 – 4,9 %
3. DIGI 24 – 1,7 %

Sursa: Kantar Media Audiences, copyright ARMADATA S.R.L.