România TV, lider de audiență absolut de Ziua Națională. Cel mai urmărit post de știri a aniversat 12 ani de emisie

RomâniaTV a fost lider absolut la știri de 1 Decembrie, când toți românii au sărbătorit Ziua Națională a României.

02 dec. 2023, 13:43
România TV, lider de audiență absolut de Ziua Națională. Cel mai urmărit post de știri a aniversat 12 ani de emisie

România TV a înregistrat ieri o cotă de piață de 10% la nivelul întregii țări, față de 5,4% cât a avut Antena 3, 2% – Digi 24, 1,2% Realitatea Plus, 0,4% B1 TV.

Citește și EXCLUSIV Marcel Ciolacu: „În pandemie, s-au întâmplat cele mai mari grozăvii din România”. Anunţuri importante despre pensii, alegeri, cazul Cherecheş şi păcănele!

O arată cifrele oficiale de audiență furnizată de instituția autorizată să măsoare aceste date în România.

Astfel, România TV s-a situat pe primul loc în topul audiențelor de Ziua Naționalăm chiar în ziua în care a aniversat 12 ani de emisie. Și în timpul paradei militare RomâniaTV a înregistrat 3,5 puncte de audiență, față de 3 puncte, cât a obținut următoarea clasată.

România TV va continua să dea prima tot ce propaganda va ascunde prin manipulări ordinare.

Victor Ciutacu, după ce România TV a fost lider de audiență: „Ziceți iar că sunt arogant. Și sunt. Pentru că am și de ce”

„Dacă pun cifrele de audiență de ieri, ziceți iar că sunt arogant. Și sunt! Pentru că am și de ce. Nu le pun, cel puțin deocamdată. E ca la fotbal. Dacă, după 5-0 la pauză, te apuci să le-o dai printre picioare și le mai dai încă trei în repriza a doua, ori ești neam prost, ori ești Bayern Munchen. N-am de spus decât că nu poți să fii Romania TV, oricât ai încerca să copiezi, dacă n-ai talent pentru asta. După ce ani de zile ți-ai bătut joc de concurență și ai jignit-o continuu, deși nu te ajutau performanțele, vine și nota de plată, cu TVA cu tot. Una peste alta, chiar dacă devin repetitiv, sunt tare mândru de noi, ai noștri. Și ne dedic, nouă, tuturor, ceva tematic”, a scris Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

Citește și Marcel Ciolacu, interviu eveniment la România TV de Ziua Naţională a României: „Cu certitudine, România va avea un preşedinte de stânga”