România TV, lider naţional la audienţe

Votul acordat, joi, noului Guvern Ungureanu în Parlament a transformat România TV în cel de-al doilea canal naţional de ştiri. Mai mult, în cel mai controversat moment al zilei, discursul lui Victor Ponta, România TV a reusit să devanseze inclusiv Antena 3, devenind principalul reper informativ al telespectatorilor români! Pentru asta, jurnaliştii România TV vă mulţumesc şi vă spun, simplu, că acesta este doar începutul.

RomaniaTV.net
10 feb. 2012, 15:18
România TV, lider naţional la audienţe

Transmisiunea în direct de la şedinta Parlamentului şi dezbaterile de la ministudioul unde se aflau Corina Dăgotescu şi Liliana Ruse au făcut ca România TV să surclaseze Realitatea TV şi B1 timp de 5 ore, în intervalul 11-16.

Cele mai mare diferenţe s-au consemnat la orele 12.00, 13.00 şi 15.00, când postul nostru avea o audienţă cu peste 40% mai mare decât celelalte două staţii de ştiri.

Ba mai mult, timp de 45 de minute, începând cu ora 12.00, România TV a depăşit şi Antena 3, fiind postul care a marcat şi dezbătut cel mai prompt discursul lui Victor Ponta. Intervenţia lui Cristian Tudor Popescu în care e comentat momentul a făcut ca România TV să devină liderul naţional al ştirilor.

Şi în prime-time, la începerea principalelor programe de talk-show, emisiunea Ultima Oră, realizată de Corina Drăgotescu şi Cătălin Striblea, a depăşit programele similiare de la Realitatea şi B1, toate cele trei staţii comentând acelaşi subiect – divergenţele din USL după discursul liderului PSD la validarea Guvernului în Parlament.

Cu cea mai bună echipă de jurnalişti şi cu ştiri în exclusivitate, România TV a fost toată ziua de joi pe locul 6 în topul televiziunilor româneşti, depăşind posturi precum TVR, Prima TV şi Acasă pe publicul urban de peste 18 ani, cu educaţie şi venituri peste medie.