România TV şi România.net vă urează „La mulţi ani!”. Artişti, politicieni şi jurnalişti fac spectacol de Revelion 2023 la România TV LIVE VIDEO

E sărbătoare în casele românilor, dar şi la televizor. Este Revelionul măștilor la România TV. Cele mai frumoase duete dintre artiști, politicieni și jurnaliști în noaptea dintre ani sunt la România TV. La trecerea dintre ani, echipa România Tv şi Romaniatv.net vă urează "La multi ani!".

31 dec. 2022, 19:31
România TV şi România.net vă urează „La mulţi ani!”. Artişti, politicieni şi jurnalişti fac spectacol de Revelion 2023 la România TV LIVE VIDEO

România TV şi România.net vă urează „La mulţi ani!” şi un an nou fericit. În noaptea dintre ani, la România TV surprizele vin pe bandă rulantă pentru telespectatori. Politicienii, jurnaliștii și artiștii cântă, dansează și vor face spectacol. SuperRevelionul duetelor și al măștilor s-a mutat la România Tv în acest an.

Citeşte şi: Ajunul Anului Nou. Cele mai frumoase tradiții și obiceiuri românești păstrate și astăzi la trecerea dintre ani

Gazdele Revelionului de la RomâniaTv din acest an sunt Georgiana Lobonț, Ioan Korpoș și Marius Niță. Nu vor lipsi nici invitații care vor transforma ediția într-una cu adevărat memorabilă. George Simion, Vali Vijelie, Maria Cârneci, Maria Dragomiroiu, Cătălin Crișan sunt câțiva dintre invitații anunțați deja, însă sunt și o mulțime de invitați-surpriză.

Citeşte şi: REVELION ROMÂNIA TV. Imagini în premieră din spatele camerelor de filmat. Confruntarea starurilor într-un show nemaivăzut. Victor Ciutacu și Dragoș Bistriceanu, duet de senzație

REVELION ROMÂNIA TV. SuperRevelionul României va fi difuzat pe cel mai urmărit post de televiziune de știri din țară, România Tv. Vorbim de o ediție cum nu s-a mai văzut până acum. Jurnaliști, politicieni, analiști politici, artiști, cu toții vor fi protagoniștii show-ului de senzație care vă va ține în fața televizoarelor în noaptea dintre ani.

 

 

An de an, România TV este în topul audienţelor cu emisiunile din noaptea dintre ani, dar pentru 2023 a pregătit ceva senzaţional. Victor Ciutacu, lider la audiențe, va da tonul distracției de Revelion, alături de Andreea Crețulescu, Dragoș Bistriceanu și alți jurnaliști de top ai televiziunii de știri. Îi veți vedea în ipostaze nemaiîntâlnite până acum. Ei sunt doar o parte dintre cei care vor face ca distracția să atingă cote maxime.

Măşti în premieră şi duete spectaculoase vor fi prezentate şi dezvăluite în noaptea dintre ani. Surpriza Anului Nou în televiziune, aşa cum nu s-a mai văzut! Politicieni şi celebrităţi vor cânta în spatele unor măsti, se râde cu hohote la deconspirare.

„Se vor smulge peruci, se vor demachia bărbaţii care vor interpreta artiste mari ale României. O să vă mai spun faptul că George Simion va face senzaţie şi va cânta alături de taraful care a cântat la nunta lui. Va fi un moment memorabil, aşa cum va fi şi momentul nostru, momentul meu alături de Vali Vijelie”, a dezvăluit Georgiana Lobonţ.