Românii au gusturi costisitoare: O vacanţă SCUMPĂ cât un apartament în Bucureşti VIDEO

Cine a zis că românii nu ar avea gusturi scumpe sau că nu ar fi în stare să dea foarte mulţi bani pentru o vacanţă de vis, într-o ţară altfel decât România?

08 iul. 2014, 16:51

E clar, românilo le place luxul. Cea mai scumpă vacanţă cumpărată vara aceasta costă aproape cât un apartament în Capitală. Mai precis, 52.000 de euro de familie.

Un român a ales deja această varianta pentru concediul de vară. Timp de 14 zile, membrii familiei sale vor face shopping în Dubai şi vor admira plajele şi apele cristaline dintr-un apartament aflat într-un hotel de 5 stele din Thailanda, potrivit România TV.

Citeşte şi Top 10 motive să mergi în insula Rodos din Grecia

Tot printre cele mai scumpe vacanţe cumpărate de români anul acesta se numară şi o excursie, de 10 zile, în Turcia pentru o familie de patru membri, cu bunică şi bonă. Aceştia vor sta într-o vilă privată cu piese lucrate de case de modă. În acest caz, preţul este de peste 21.000 de euro.

Citeşte şi TICHETE DE VACANŢĂ pentru bugetari. Legea intră în vigoare

Există însă şi oferte pentru cei care preferă aventura pe tărâmul românesc, mai exact in deltă. Pentru două persoane, o familie a plătit 9.200 de euro. Pe parcursul celor şapte zile, aceştea vor putea să pescuiască şi să meargă la vânătoare.