Românii au început să sune la 112 pentru a-şi pârî vecinii întorşi din străinătate

Doi prahoveni au sunat la 112 și au anunțat că vecinii lor s-au întors din Italia și au spus că le este frică să nu se îmbolnăvească. Oamenii au precizat că vecinii lor au febră și nu au declarat la graniță de unde vin. În urma verificărilor, s-a constatat că alarmele au fost false, potrivit Mediafax.

RomaniaTV.net
27 feb. 2020, 14:57
Românii au început să sune la 112 pentru a-şi pârî vecinii întorşi din străinătate

Două persoane din Prahova au sunat la 112 ca să își reclame vecinii sosiți din Italia. Potrivit unor surse locale, oamenii au spus autorităților că vecinii lor au febră, că s-au întors din Italia și nu au declarat, la intrarea în țară, locul din care vin.

Sursele citate susțin că una dintre persoanele care a apelat numărul de urgență și-a dat și o identitate falsă.

Cu toate acestea, autoritățile au fost făcute verificări în urma reclamațiilor, iar în urma acestora s-a stabilit că este vorba de alarme false, provocate de teama coronavirusului.

În județul Prahova, 170 de persoane revenite din China și Italia sunt izolate la domiciliu, fără să prezinte simptome specifice infecției cu noul coronavirus, a spus, joi, prefectul județului, Cristian Ionescu.

Citeşte şi: Coronavirusul este mai periculos decât gripa. Ce trebuie să faci dacă ai intrat în contact cu o persoană infectată