„Românii au talent 2015”, SURPRIZA primăverii

"Românii au talent 2015". Au mai rămas doar cinci zile până la cel de-al cincilea sezon al unuia dintre cele mai urmărite emisiuni de divertisment din grila actuală de programe, "Românii au talent 2015". Mii de persoane dorince de a impresiona juriul cu talentul lor şi de a intra în cursa pentru câştigarea titlului de cel mai talentat român şi a premiului de 120.000 de euro sau a celui de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, s-au prezentat la preselcţii plini de entuziasm.

RomaniaTV.net
09 mart. 2015, 14:50
„Românii au talent 2015”, SURPRIZA primăverii

„Românii au talent 2015”. Ne mai despart doar cinci zile până la marea premieră a celui de-al cincilea sezon „Românii au talent 2015”. 

Anul acesta originalitatea şi-a spus cuvântul în timpul preselecțiilor celui mai aşteptat show de talente. În fiecare oraş în care caravana a poposit, mii de români dornici de afirmare au renunţat la inhibiţii și au venit de la sute de kilometri pentru a încânta juriul cu numere spectaculoase, informează Click!.ro.

Cel mai mic concurent de la „Românii au talent 2015”, care a venit la preselecţii cu ambiţia de a demonstra că talentul său merită să fie cunoscut de o ţară întreagă are doar trei ani. La polul opus, însă, a fost un concurent de 77 de ani, care a demonstrat că e gata să lupte pentru marele premiu.

Pe aceştia împreună cu juriul şi gada emisiunii telespectatorii îi vor putea vedea în numai puţin de o săptămână începând cu ora 20.30 pe postul Protv.

Citeşte şi  ROMANII AU TALENT: Un nou sezon începe din 13 martie