ROMANII AU TALENT 2016 LIVE VIDEO PRO TV ONLINE: Floriiiin Călinescu a făcut show

ROMANII AU TALENT 2016 LIVE VIDEO PRO TV ONLINE: Asteptarea a luat sfarsit! Sezonul sase al celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent, a debutat cu numere speciale. 

RomaniaTV.net
19 feb. 2016, 16:28

ROMANII AU TALENT 2016 UPDATE: Prima editie „Romanii au talent” a debutat in forta, cu reprezentatii surprinzatoare si incarcate de emotie. Printre concurentii care i-au cucerit pe membrii juriului, dar si pe cei aflati in public, se numara Elena Lucia Badut.

In varsta de 28 de ani, Elena Lucia Badut locuieste in Sibiu si este masteranda in ciuda deficientei de vedere pe care o are. Ambitioasa, tanara nu s-a lasat descurajata si a continuat sa isi urmeze visul. 

Pasionata de muzica, Elena Lucia Badut a dorit sa participe la „Romanii au talent” si sa le arate tuturor care este visul sau. Tanara a pasit pe scena cu ajutorul lui Smiley, iar momentul pe care l-a pus in scena pare desprins dintr-o poveste. 

Elena a ales sa cante piesa „Once Upon a December”, iar vocea sa a cucerit intreaga audienta. Emotiile transmise de tanara i-au facut pe oameni sa lacrimeze, iar pentru cateva minute toata lumea a uitat ca in fata lor se afla un concurent cu probleme de vedere. 

La finalul reprezentatiei, Florin Calinescu a apasat „Butonul de aur” (Golden Buzz), ceea ce inseamna ca Elena Lucia Badut merge direct in Semifinala Sezonul 6 Romanii au talent.

Cele mai tari momente din show-ul „Romanii au talent” sunt aici – VIDEO

Nu trebuie sa spun mai mult decat a vazut toata lumea. Reactia mea tine loc de 1000 de cuvinte. Emotie absoluta!„, a declarat Florin Calinescu. 

Andi Moisescu a marturisit ca si el ar fi trimis-o pe Elena in Semifinala daca niciun alt jurat nu ar fi decis sa apeze Butonul Auriu. 

Butonul auriu pozitionat in centrul mesei juriului, care, odata apasat, trimite un concurent direct in semifinala. Acesta poate fi folosit o singura data de fiecare jurat si este marcat de un moment spectaculos de lumini in cadrul show-ului. 

ROMANII AU TALENT 2016 LIVE VIDEO PRO TV ONLINE: Cel de-al șaselea sezon al show-ului Românii au talent va lua startul în luna februarie. Emisiunea de talente este programată de Pro TV să înceapă pe 19 februarie, cu noua formulă de juriu: Andi Moisescu, Andra, Mihaela Rădulescu și Florin Călinescu. Noutatea celui de-al șaselea sezon este Florin Călinescu, intrat în juriu în locul lui Bebe Cotimanis. Ediția de anul trecut a show-ului a fost câștigată de SpeedCubic, trei puști, maeștri ai rezolvării rapide a cuburilor Rubik.

ROMÂNII AU TALENT. Un nou sezon începe în această seară. Ce concurenţi vor urca pe scenă

Talent-show-ul Românii au talent a adus recordul de audiență al anului trecut. Cel mai vizionat program de pe stațiile TV a fost, la mare distanță, show-ul de pe Pro TV.

Primele șapte locuri din vârfurile anului 2015 (după targetul urban) sunt ocupate de ediții ale emisiunii jurizate de Andi Moisescu, Andra, Mihaela Radulescu și Bebe Cotimanis. Vârful: ediția din 27 martie, cu o medie de peste 2,2 milioane de telespectatori la orașe și cu aproape 4,6 milioane la nivelul întregii țări.

Antena 1 are poziția a opta, la egalitate cu un meci de pe TVR 1, cu vârful stației din 2015: Revelionul prezentat de Dan Negru. Postul mai are o emisiune în topul anului, pe locul 27, tot un program special: Chef de râs, de pe 31 decembrie.

ROMANII AU TALENT 2016: Numere spectaculoase la ediţia de vineri. LIVE STREAMING

 

Postul public TVR 1 are în top 30 trei meciuri de fotbal ale naționalei: partidele cu Finlanda, Grecia și Insulele Feroe.

Cel de-al șaselea sezon va fi unul senzațional, care va surprinde și le va aduce telespectatorilor un spectacol desăvârșit, care nu trebuie ratat, deoarece are toate ingredientele pentru a transforma o seară de vineri într-una perfectă.

Romanii au talent! Anul acesta surprizele se vor tine lant, atat in ceea ce priveste continutul emisiunii, cat si noua formula a juriului, dar si schimbarile stilistice ale celor doua jurate, Andra si Mihaela Radulescu.

Sezonul acesta le vom vedea pe cele doua jurate schimbate din punct de vedere vestimentar, iar Dana Budeanu, stilista celor doua, impreuna cu echipa sa, a lucrat zile in sir la aceasta noua abordare, folosind creatii proprii sau piese ale unor designeri celebri.

ROMÂNII AU TALENT 2016. Smiley, băgat în sperieţi de o contorsionistă care trage cu arcul cu… picioarele

 

“In tinutele Mihaelei vor domina modelele foarte scurte, alternate de schimbari bruste de stil, asa cum a fost salopeta de pilot purtata cu sandale foarte inalte. Parul Mihaelei a fost de cele mai multe ori prins, foarte young si cool. Sezonul acesta, jurata are un vibe nou.

ROMANII AU TALENT 2016, care sunt noutăţile:

• Românii au talent este show-ul de televiziune care a doborât recorduri de audiență în toate cele cinci sezoane de până acum.
• Noul membru al juriului, Florin Călinescu – prezența sa în juriul Românii au talent va aduce un plus de dinamism, iar comentariile și reacțiile sale vor surprinde și, de cele mai multe ori, vor stârni hohote de râs. Chimia dintre el și ceilalți trei jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu și Andra, va fi evidentă și, împreună, cei patru vor aduce spectacolul și la masa juriului.
• Gazdele emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș, sunt, ca de obicei, plini de voie bună, puși pe glume și abia așteaptă să le aducă telespectatorilor un nou sezon plin de distracție.
• Vineri seara, la Românii au talent, te simți ca într-un roller-coaster – treci rapid de la emoție la distracție și de la momente în care plângi la momente în care râzi cu lacrimi.
• Cei mai talentați și pasionați români, dar și cei mai amuzanți, vin în același loc: pe scena Românii au talent.
• Concurenți din peste 10 țări, precum Italia, Franța, Nigeria, Congo, Ucraina, Rusia, Kârgâzstan, Georgia, Statele Unite ale Americii sau Republica Moldova, au venit la preselecții pentru a încânta juriul și publicul.
• Este show-ul de televiziune care îți va oferi momente unice și te va face să exclami în fiecare vineri seară că, Da, Românii au talent!

ROMANII AU TALENT 2016 LIVE VIDEO PRO TV ONLINE: Ce spune Smiley

Smiley a raspuns la cateva intrebari legate de ceea ce inseamna show-ul pentru el, dar si care au fost intamplarile de la preselectii care i-au atras atentia:

Cand l-ai vazut prima oara pe Florin Calinescu la televizor?

Prima oara cand l-am vazut pe Florin Calinescu la televizor a fost, cred, cand s-a lansat Pro TV-ul. Eu urmaresc Pro TV de cand a aparut. Am copilarit cu Florin Calinescu la televizor. N-am sa uit niciodata replica lui celebra: „Cu manutele astea doua vom face o extragere noua”. 

Care a fost cel mai tare moment din culisele acestor preselectii, pe care sigur nu il vom vedea la TV?

As vrea sa va vand un pont despre unul pe care sigur il veti vedea la TV. Nu stiu in ce episod, insa. Vom crea literalmente o discoteca in culise. Deci, fiti pe faza!

Ce moment te-a speriat la preselectii?

La un moment dat apare o contorsionista care isi da picioarele peste cap si trage cu arcul la tinta, folosindu-se chiar de picioare. Unde credeti ca eram noi? Chiar in spatele tintei. 

ROMANII AU TALENT 2016 LIVE VIDEO PRO TV ONLINE: Ce spune Pavel Bartoş

Simpaticul Pavel Bartos a raspuns la cateva intrebari despre show-ul mult asteptat si despre momentele de la preselectii:

Cand l-ai vazut prima oara pe Florin Calinescu la televizor?

Eu l-am vazut pe Florin Calinescu pentru prima data in filmul Balanta, iar dupa aceea m-am bucurat de el in emisiunile de dimineata ale PRO-ului si, sincer sa fiu, imi doream ca atunci cand voi creste sa am si eu parte de astfel de contexte in televiziune. Atunci m-am indragostit de PRO TV, datorita lui. 

Care a fost cel mai tare moment din culisele acestor preselectii, pe care sigur nu il vom vedea la TV?

Momentul in care o persoana foarte draga noua ne-a gatit ciolan cu fasole si sarmale, de care ne-am bucurat din plin atat noi, cat si intreaga echipa. Si, cand zic toata echipa, chiar toata echipa. Sau momentul in care am primit un purcelus la protap de ziua mea, din care ne-am infruptat toti. A fost un tort a la Pavel Bartos. 

Ce moment te-a speriat la preselectii?

Toate momentele la inaltime sau de acrobatie, pentru ca mi s-au parut atat de periculoase incat am stat cu inima cat un purice, dar, bineinteles, toate s-au terminat in aplauzele publicului si ale juratilor.

 Ce moment te-a emotionat cel mai tare la preselectii?

Ma emotioneaza oamenii in varsta, care nu renunta la visul lor, nici macar la 80 sau 90 de ani, si vor sa traiasca un anume moment, un moment de glorie. Si, bineinteles, copiii ma emotioneaza foarte tare.

Romanii sunt invitati sa urmareasca maine startul celui de-al saselea sezon Romanii au talent, care le va aduce multe surprize si momente care ii vor uimi.

Ce moment te-a emotionat cel mai tare la preselectii?

Au fost foarte multe momente emotionante. Unul dintre ele cred ca a luat chiar Golden Buzz. Apoi, imi amintesc de doua fetite extrem de dragalase, care au dansat balet. Sezonul asta veti trece prin toate emotiile posibile.

Romanii sunt invitati sa urmareasca maine startul celui de-al saselea sezon Romanii au talent, care le va aduce multe surprize si momente care ii vor uimi.

„BAHAR, VIAŢĂ FURATĂ” şi „RAMBO” se luptă cu prima ediţie de la „Românii au talent”