ROMANII AU TALENT 2019. Florin Călinescu: „Culcaţi-o la pământ! Încătuşaţi-o!”

ROMANII AU TALENT 2019. În ediția din vineri seară a emisiunii ”Românii au talent”, Florin Călinescu are cea mai tare reacție, după ce urmărește momentul palpitant al dansatoarei Denisa Despa.

RomaniaTV.net
16 feb. 2019, 05:59
ROMANII AU TALENT 2019. Florin Călinescu: „Culcaţi-o la pământ! Încătuşaţi-o!”

ROMANII AU TALENT 2019. Denisa Despa (28 de ani) este vlogger de lifestyle, însă la „Românii au talent” a venit cu un număr de dans provocator. Îmbrăcată foarte sumar, Denisa a demonstrat că are un control fantastic al mușchilor, executând câteva mișcări de dans inclusiv cu sânii, motiv suficient pentru ca Florin Călinescu să-și pună ochelarii.

De altfel, după ce s-a încheiat numărul, Florin Călinesc a fost singurul jurat care a vorbit, remarcând, înflăcărat, frumusețea concurentei Denisa Despa și blamând-o pe Andra, în glumă, că a încercat să o întrebe cum se numește.

„Parcă ești de la circa 14… Gazați-o, culcați-o la pământ! Încătușați-o! Distrugeți-i viitorul! După ce că mai avem vreo două-trei în țară… Ne-au tăiat pădurile, ne-au vândut fabricile, au privatizat tot… Au mai rămas Zamolxe, Babele și ea!

Scumpa mea, mă plictisesc aici: cu viori, cu dansatori, cu coruri, cu tot felul de echilibristice.. Of, dacă te-ai sublima într-o sticluță mică, ca-n Aladdin, să frec puțin și să spui: Da, stăpâne! Sunt aici! Îndeplinește-mi orice dorință!… De-o lună am scris textul ăsta și n-aveam cui să i-l spun”.

Reacția lui Florin Călinescu i-a amuzat peste măsură pe ceilalți jurați, dar și pe oamenii din sală sau prezentatorii Pavel Bartoș și Smiley. Însăși concurenta Denisa Despa a remarcat, după ce a ieșit de pe scena Românii au talent: „Mă simt flatată că am stârnit aceste sentimente în domnul Călinescu, eu fiind o fană de-a lui de mic copil. Nu mă așteptam la treaba asta! Că încă mai funcționează Florin Călinescu”.