ROMANII AU TALENT 2020. Panică mare în platou, Florin Călinescu a avut nevoie de intervenţia medicilor

ROMANII AU TALENT 2020. Ambulanţa a interveniut vineri seară după ce tensiunea lui Florin Călinescu a urcat la 20.

RomaniaTV.net
22 feb. 2020, 09:02
ROMANII AU TALENT 2020. Panică mare în platou, Florin Călinescu a avut nevoie de intervenţia medicilor

Panică la Românii au talent după ce a fost chemată salvarea pentru Florin Călinescu! Se pare că o concurentă de la Românii au talent i-a adus problemele juratului care a avut nevoie de intervenția medicilor deoarece avea tensiunea prea mare, aceasta ajungând la 20. Cu toate că inițial se credea că este o glumă, medicii emisiunii au intervenit și au insitat ca juratul să nu mai continuie emisiunea în ziua respectiva. Cu toate acestea, el nu s-a lăsat înduplecat și a cerut medicilor să fie consultat după ce termină ziua de preselecții. Se pare că acum Florin Călinescu se simte bine și a fost vorba doar un pulseu de tensiune, cel mai probabil din cauza oboselii.Natasha a intrat în scenă sigură pe sine, știind ce impresie le va face juraților. Florin Călinescu însă nu a mai rezistat ”presiunilo” și se pare că a avut nevoie de intervenția medicilor, deoarece i-a crescut tensiunea.

Emoţii puternice la Românii au Talent! Florin Călinescu a oferit primul golden buzz din acest sezon – VIDEO

”Am senzația că o să se întâmple ceva grandios”a afirmat Mihai Petre înainte de momentul Natashei și a avut dreptate. ”Mă numesc Natasha Korotkina, a spus concurenta”. Dansul ei oriental i-a înnebunit pe jurați, iar reacțiile lui Florin Călinescu au vorbit de la sine. ”A intrat ceva în ea, un spirit ceva”, a declarat și Smiley, judecând după mișcările-i trepidante, dar senzuale. Florin Călinescu, cu umoru-i caracteristic, a avut nevoie de ajutor medical. Însă ceea ce părea o glumă, s-a dovedit a fi real. ”E serios!” a spus cadrul medical venit să-l monitorizeze pe maestru, a cărei tensiune a crescut la 20, după numărul Natashei. ”Mihai, ți se îndeplinește visul, scapi de mine”, a replicat Florin Călinescu. Ești o dansatoare foarte bună, este cel mai bun număr de Bellydance de până acum”, i-a spus Mihai Petre concurentei. A plecat acasă cu patru de DA. ”Tre să o mai văd o dată ca să mă stabilizez”, a declarat Florin Călinescu. ”Eu îl iubesc foarte tare pe Florin, sper să nu pățească vreodată ceva”, a declarat Andra.

În această seară s-a dat și un Golden Buzz unui mecanic, cu o voce de aur, pe nume radu Palaniță. ”Am descoperit în urmă cu patru ani să cânt”, a spus Radu pe scenă. ”Ce timbru frumos!”, a replicat Andra. ”Nu-mi explic asta, a fost nevoie de o beție ca să-ți dai seama că poți să cânți?!”, a mai continuat artista. Radu Palaniță a plecat acasă cu patru de DA. Iar Florin Călinescu a apăsat Golden Buzz-ul. ”Vreau să te responsabilizez” a spus Florin Călinescu.