Românii au talent 2020. Orfanul de la care a depăşit orice obstacol. Ce îşi doreşte Augustin Vitan după ce a fost crescut de călugăriţe

Publicat: Vineri, 28 Februarie 2020 22:26 // Actualizat: Vineri, 28 Februarie 2020 22:26 // Sursa: romaniatv.net

Augustin Vitan a smuls lacrimile spectatorilor și nu numai. Tânărul a pășit extrem de timid pe scena de la Românii au Talent, nu prea conștient de valoarea și talentul său. Povestea din spatele vocii lui angelice a curprins pe toată lumea.

Vitan Augustin are 16 ani, este din Onești și-a început bine cariera. Patru de DA pentru tânărul care încă își caută familia. 

Augustin, tânărul orfan plin de emoții, a reușit să cucerească pe totată lumea cu vocea sa angelică. Precum se spune, în spatele unui mare talent se ascunde și o poveste de milioane. Acesta s-a născut prematur, la doar 6 luni, mai apoi a fost abandonat de mama sa. Din fericire, un preot l-a luat sub aripa sa și i-a făcut cunoștință cu cele ce aveau să-i ofere educație și iubire – măicuțele care au avut grijă de el.

Daniel Tudor a emoţionat o ţară întreagă la Românii au Talent. Patiser de meserie, tânărul are o poveste de viaţă impresionantă

Acum, Augustin le mulțumește și cântă pentru a le face mândre. Cu toate astea, visul său de a face parte dintr-o familie rămâne încă în același stadiu. Din păcate, soarta a decis ca adolescentul să crească în mănăstire și să nu simtă adevărata dragoste a unui cămin normal până la vârsta aceasta.„A fost cineva care voia să-l adopte, dar Augustin avea 4 ani, iar familia care l-a luat a vrut un copil mai mic. El și acum își dorește o familie”, au spus măicuțele care l-au crescut.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Augustin Vitan romanii au talent
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8297
RON
31 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H