ROMÂNII AU TALENT 2020! Siena Vuşcan: „Andra a devenit zâna mea bună pentru mine, m-am văzut o micuţă Cenuşăreasă”

După ce a impresionat-o pe Andra și a obținut cel de-al zecelea Golden Buzz al sezonului 10 ”Românii au talent”, micuța cântăreață Siena Vușcan se pregătește acum pentru MAREA FINALĂ de vineri , 29 mai, de la PRO TV.

RomaniaTV.net
29 mai 2020, 10:50
ROMÂNII AU TALENT 2020! Siena Vuşcan: „Andra a devenit zâna mea bună pentru mine, m-am văzut o micuţă Cenuşăreasă”

Am aflat despre mine ceva: că pot! Am avut atâta nevoie să știu că ei, oamenii mari, mă plac, că juriul mă place pe mine așa cum sunt și că le place vocea mea. Eu cred că acea ploaie de aur m-a udat și că de acum pot crește în ceea ce îmi doresc, atunci când mă închipui pe mine în lumea mea imaginară.

În acel moment când a apăsat butonul, Andra a devenit zâna mea bună și m-am văzut pe mine, o micuță Cenușăreasa, cu picuri de aur vrăjiți în palme și în păr, și pe băscuța mea cu steluță. Cât despre ce am simțit…o explozie de emoții ce mi-au umplut capul și apoi de acolo m-au umplut cu totul, m-au purtat cu ele sus, sus de tot, și știu că atunci aș fi putut zbura. Am simțit puternic ceva bun și frumos și pentru asta vă mulțumesc vouă, șansei și norocului. 

Citeşte şi: FINALA ROMANII AU TALENT 29 MAI 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. 

Am strâns toate acele emoții și le-am pus într-o mărgea, pe șiragul ce va fi viața mea.

Vai…eu i-am văzut pe cei din juriu ca prin ceață. I-am refăcut mai târziu din amintire. Le-am văzut zâmbetele și că se uitau cu drag. Erau frumoși și încadrați în lumină ca într-un tablou al norocului meu.

Am intrat pe scenă simțindu-mă ca micuța Cenușăreasa care visează să ajungă la balul de la palat, iar când Andra a pornit acea ploaie de steluțe de aur am știut că ea e zâna mea bună și că pot să încep să visez.

Toți sunt de-acum personaje în povestea acelui moment ce îmi clădește viața, acum la începutul ei: Andra, zâna mea bună, nenea Florin cu chipul lui expresiv căruia vreau să-i fac portretul într-o zi, Mihai, poate cel mai bun și mai cald om, Andi care mi se părea de vârsta mea! Toți, ursitoarele mele bune! Nimeni, niciodată, nu a spus așa frumos despre mine și voi duce cu mine toată viața cuvintele lor.

Îmi imaginez că sunt într-un basm și am găsit acel săculeț cu galbeni…

Pun o parte în rochița păpușii mele magice și când voi fi mai mare o să o duc în lume. Ea a venit la mine, într-o noapte, când am împlinit 5 ani și avea cu ea o scrisoare. Îmi scria despre nevoia ei de a vedea lumea mare și mi-a spus să-i scriu povești despre lumea mea. Am dus-o de atunci peste tot cu mine, o hrănesc cu poveștile mele, neîntrerupt, și o să fac să vadă lumea toată și să se sature. 

Dau o mână de galbeni școlii mele, să facă o clasă unde toți copiii nebuni de creativitate și de libertate să poată veni să cânte, să deseneze, să danseze, să viseze și să își imagineze lucruri și lumi pe care oamenii mari nu le pot înțelege. 

De un galben, o să îmi umplu pumnii cu bomboane colorate și o să le presar peste cea mai mare înghețată din lume, în care să mă afund cu frățiorii mei!

Citeşte şi: CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020. Surpriză uriaşă într-o finală inedită din cauza pandmiei de coronavirus

Îi dau câțiva și tatei pentru dubița pe care să o pictăm și să ne ducă pe toți 5 la dune de nisip și la munte, pe drumuri fără sfârșit. 

Și apoi voi da o mână de galbeni pentru o căsuță în pădure unde să-mi vad de-adevăratelea familia, unde pereții sunt piscăliți și iarba-i mare, iar copacii netunși în curte. 

Și cum săculețul e încă aproape plin, pun totul de-o parte, iar când îmi vine vremea voi pleca la acele școli înalte, unde să învăț să cânt cu cei mai mari artiști, iar profesorii au răspunsurile la toate întrebările mele„, a declarat Siena pentru Pro TV.

Cei 10 concurenți care au primit Golden Buzz sunt pregătiți pentru marea finală Românii au talent! Sunt cei care au ridicat sala în picioare, care au lăsat jurații și prezentatorii fără cuvinte și care i-au convins să apese butonul auriu: cei 10 finaliști ai sezonului 10!

Cei zece concurenți cau au avut Golden Buzz:

  1. Erno Varga
  2. Theodor Marcu
  3. Siena Vușcan
  4. Mihai Țigaret
  5. Sara Ardelean
  6. Duo Maintenant
  7. Aura Marcu
  8. Radu Palaniță
  9. Daria Călugăru
  10. Gennady Tkachenko-Papizh