Românii au talent 2021. David Dincă a impresionat cu melodia „Hallelujah”

Românii au talent 2021. David Dincă s-a născut şi a crescut în Toflea, iar la un moment dat, s-a mutat cu familia în Tecuci, deoarece părinții au vrut o școală mai bună pentru copiii lor. A impresionat juriul şi publicul cu melodia "Hallelujah".

26 mart. 2021, 23:41
Românii au talent 2021. David Dincă a impresionat cu melodia „Hallelujah”
David Dincă a impresionat cu melodia "Hallelujah"

Românii au talent 2021. Băiatul nu este foate mulţumit de această şcoală, la Toflea avea  grupul lui de prieteni, iar aici este luat peste picior pentru că este extrem de religios.

Încearcă să treacă peste răutăţile celor din jur, căci nu-i e rușine de dragostea lui pentru Dumnezeu. Acesta este și motivul pentru care a ales piesa “Hallelujah” la preselecții.

Citeşte şi: Românii au talent live video online Pro TV 26 martie 2021. Concurentul care a impresionat România VIDEO

Cântă deseori la biserica din satul Toflea, biserică de unde nu lipsesc aproape niciodată. Dragostea pentru Dumnezeu o au toți din familie. Tata este mediator școlar, iar mama lucrează la dispensarul din sat.

Nu asculta numai muzică bisericească. Iubește artiști ca Andra, Whitney Houston, Billie Eilish și Mariah Carey.

Un alt lucru care îl face să regrete plecarea din satul natal este faptul că acum stă la bloc și nu are voie să cânte acasă. Vecinii de vârsta a două sunt în număr mare și deseori bat în calorifer când încearcă să mai repete.

Dacă aş câştiga premiul, aş vrea să îmi cumpăr o casă în Tecuci, unde să stau cu părinţii„, a declarat David, la Pro TV.

Românii au talent 2021. Andra, taxată dur de Florin Călinescu

Andra a fost taxată de Florin Călinescu în cadrul emisiunii „Românii au talent” după ce un grup de concurenți i-a adus aminte de show-ul „Chestiunea zilei” pe care l-a moderat în trecut la Pro TV.

Actorul a mărturisit că foarte multe vedete actale au trecut pragul emisiunii sale, precizând că unii fac mișto de el în momentul de față. Înțepătura a fost făcută la adresa soției lui Cătălin Măruță, care i-a fost invitată când era la începutul carierei muzicale.

Celebrul om de televiziune are foarte multe amintiri frumoase din perioada în care modera emisiunea „Chestiunea zilei”, făcând o dezvăluire remarcabilă și despre un alt coleg de la Pro TV, Smiley, care spune că nu a fost invitat în show-ul de la Pro TV.  Florin Călinescu l-a contrazis pe Smiley căruia a ținut să-i reîmprospăteze memoria și i-a spus că a fost în emisiunea sa alături de trupa Simplu.

Și eu am fost la Chestiunea zilei. Da, am fost când m-am lansat”, a ținut să adauge colega sa de emisiune, Andra. „Auzi, mă, și asta s-a lansat la mine și acum face mișto de mine! Ai auzit, Smiley? Stai, că îmi aduc aminte și de pârliții ăștia”, a continuat actorul și juratul de la Pro TV.

Eu nu am fost”, a spus la rândul său Smiley. „Ba ai fost. Cu trupa Simplu ai fost. Nu erai vedetă atunci”, a completat Florin Călinescu.