Românii au talent 2021. Priscilla a încins atmosfera pe ritmuri africane

Românii au talent 2021. Priscilla Oghenovo a încins atmosfera în platoul emisiunii cu un dans african. Nu a mai fost niciodată la emisiuni de acest gen şi spune ca în medicină vede mereu oameni bolnavi și triști și are nevoie de dans să iasă din stare.

26 feb. 2021, 21:52

Românii au talent 2021. Priscilla este originară din Nigeria, însă locuiește în Sibiu. A ajuns în România cu fratele ei, care e fotbalist și a jucat în Sibiu. E aici de patru ani.

A început Faculatea de Medicină. Nu știa deloc limba română, însă după un an a reușit să se înțeleagă cu oamenii. Spune că încă învață și își dorește mult sa o stăpânească bine, pentru ca îi place foarte mult.

E pasionată de dans, la 6-7 ani a început cu hip-hop. A trecut spre afro dance pentru ca e cel mai reprezentativ pentru ea.

Citeşte şi: Radu Palaniţă, în doliu. Câştigătorul sezonului 10 Românii au talent: „Ziua de mâine nu ne este promisă”

Românii au talent 2021. Priscilla a încins atmosfera pe ritmuri africane

Mama ei este în Nigeria, iar tatăl ei a murit când ea avea patru ani.  La început, lumea se uita insistent la ea și la fratele ei, pentru că erau singurii din oraș de culoare. Acum crede că oamenii s-au obișnuit cu ea, scrie Pro TV.

Priscilla a încins atmosfera pe ritmuri africane

Mai vreaaaaauuu! Eşti minunată, eşti frumoasă şi dansezi foarte bine„, a fost comentariul Andrei.

Dansul ăsta nu este despre abilităţile tehnice, mai mult despre energia şi vibraţia pe care o împărtăşeşti. Îmi place foarte mult„, a spus Alexandra Dinu.

Florin Călinescu a comentat în stilul său caracteristic: „Nu ştiu ce ai făcut, dar ai chemat şi ploaia şi jaguarul din mine, şi focul, şi apa„, iar Andi Moisescu a conchis: „E cam limpede că ne-ai vrăjit, Priscilla. Ai patru de DA şi ne vedem în etapa următoare„.