Românii au talent 2024. Când va fi difuzat show-ul de Pro TV şi care care va fi componenţa juriului în sezonul 14

Emisiunea-concurs "Românii au talent" revine în atenția telespectatorilor cu sezonul al 14-lea, programat să înceapă pe 9 februarie la Pro TV. După 13 ani de existență, show-ul rămâne unul dintre cele mai îndrăgite și urmărite din România, oferind un podium pentru talente variate.

05 feb. 2024, 11:36
Românii au talent 2024. Când va fi difuzat show-ul de Pro TV şi care care va fi componenţa juriului în sezonul 14
Românii au talent 2024. Când va fi difuzat show-ul de Pro TV şi care care va fi componenţa juriului în sezonul 14

Românii au talent 2024. Înainte de debutul noului sezon, mulți așteaptă să descopere componența juriului. Potrivit informațiilor actuale, la masa juraților se vor afla Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete. Aceștia vor fi cei care vor evalua și critica actele concurenților în încercarea de a descoperi noi talente.

De-a lungul celor 13 sezoane, echipa de jurați a cunoscut numeroase schimbări. În primii patru ani, juriul a fost format din Mihai Petre, Andra și Andi Moisescu. Totuși, schimbările au devenit o constantă, iar nume precum Mihaela Rădulescu, Constatin Cotimanis, Florin Călinescu, Mihai Bobonete, Dragoș Bucur și Alexandra Dinu au ocupat locuri la masa juraților în diverse sezoane.

Singurii care au rămas constanți pe durata întregii perioade sunt Andra și Andi Moisescu, oferind continuitate și stabilitate show-ului. Prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș au fost și ei devotați emisiunii, rămânând pe micul ecran în calitate de gazde.

Cu premierea programată pentru 9 februarie la Pro TV, „Românii au talent” continuă să aducă în prim-plan talentele variate ale concurenților săi. Fie că este vorba de dans, cântec, magie sau alte forme de artă, emisiunea rămâne o platformă esențială pentru cei care doresc să-și arate abilitățile în fața întregii țări.

Citeşte şi: VIDEO Cine este Rareș Prisacariu, puștiul de 7 ani care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș la Românii au talent. „Pur și simplu ne-a uns pe suflet!”

Sezonul 13 s-a terminat în mai 2023, iar marele câștigător a fost Rares Prisăcariu, un puști de 7 ani din Botoșani, care a plecat acasă cu trofeul, dar și cu marele premiu de 120.000 de euro. „Sunt foarte emoționat că am putut să dau o impresie bună și oamenii m-au votat. Nu mă așteptam să câștig. Am avut multe emoții și cred că am transmis. I-aș sfătui pe toți să vină la Românii au talent pentru că știu că toți au un har”, a spus atunci Rareș Prisăcariu.