Românii au talent 23 februarie 2024 LIVE VIDEO Pro TV. Concurentul care lasă juriul cu gura căscată, s-a apăsat instant butonul!

Românii au talent, 23 februarie 2024. Una dintre concurentele din această seară a avut ocazia să urce pe scenă alături de Andrea Bocelli

23 feb. 2024, 17:42
Românii au talent 23 februarie 2024 LIVE VIDEO Pro TV. Concurentul care lasă juriul cu gura căscată, s-a apăsat instant butonul!

Românii au talent 23 februarie 2024 LIVE VIDEO Pro TV. Vineri, ziua în care luminile se aprind pe cea mai importantă scenă și în care emoțiile se ridică la rang de artă prin momentele prezentate de concurenți. Vineri, seara în care toți telespectatorii se strâng în fața televizoarelor pentru a aștepta ora 20:30 și începerea unei noi ediții din cel mai iubit show de divertisment din țară, Românii au talent! Sezonul 14 continuă cu o emisie în care celebrăm puterea emoției. Să înceapă spectacolul energiei!

Românii au talent 23 februarie 2024 LIVE VIDEO Pro TV

După două ediții în care au fost surprinși și s-au bucurat de concurenți senzaționali, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregătiți la masa juriului să se lase impresionați pe mai departe și să ofere acele DA-uri mult visate. Eroii care și-au găsit curajul de a veni se vor întâlni, ca de fiecare dată, mai întâi cu Pavel Bartoș și Smiley care s-au încărcat cu energie și abia așteaptă să o dea mai departe. Și-n această seară, un vis se va tura la putere maximă printr-un buton auriu care abia așteaptă să fie apăsat.

Povestea impresionantă a Anei Nuță, tânăra care a primit al treilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2024. Andra a izbucnit în lacrimi
Scopul meu ar fi să fac un trai din acest sport. Am venit să promovez, să fie la același nivel cu celelalte”, va spune un puști de 18 ani, din Slatina, pasionat de skating. Consideră că este cel mai bun la momentul actual și vrea să demonstreze asta, deoarece a pregătit un super show: ”e ceva ce nu cred că au mai văzut până acum”.

Românii au talent 23 februarie 2024 LIVE VIDEO Pro TV. Născută în România, mutată înainte de Revoluție în Statele Unite, o solistă vocală vine direct din Sacramento pentru a impresiona oamenii din țară. Face parte dintr-un cor în orașul în care locuiește și a avut ocazia să urce pe scenă alături de Andrea Bocelli. Ce prestație a pregătit soprana de 53 ani și ce reacții va stârni, urmează să aflăm.

Citește și Mihai Petre, dezvăluiri incendiare din culisele jurizărilor la „Românii au talent” şi „Dansez pentru tine”. Cum sunt desemnaţi, de fapt, marii câştigători

Am crescut într-un cătun din Franța, destinul meu era să fiu fermier. Nimeni nu se gândea că să fii magician e o meserie. Și mie îmi era rușine la început”, va povesti un concurent de 43 ani, care va urca pe scenă pentru a prezenta un moment ce nu trebuie ratat. ”Sunt recunoscător că fac asta în fiecare zi. E important să faci ce-ți place până nu-ți mai place”, va mai adăuga el, înainte de a spune că are cel mai vizionat videoclip scurt de magie, din toate timpurile. Ce a pregătit pentru astăzi și ce vor spune membrii juriului, descoperim în câteva ore.

Concurenții sunt gata, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, cea de-a treia ediție a sezonului #14fenomen, Românii au talent, la PRO TV. Emisia poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.