Românii au talent 24 martie 2023: Sofia, micuţa cu părinţi în Italia, adusă de bunicii români să impresioneze juriul

Încă o dată, oamenii simpli îi impresionează pe jurații de la Românii au talent. O femeie de 40 de ani care lucrează în optică, dar iubește muzica, își îndeplinește visul. Povestea sa de viață, este cutremurătoare.

24 mart. 2023, 22:55
Românii au talent 24 martie 2023: Sofia, micuţa cu părinţi în Italia, adusă de bunicii români să impresioneze juriul

Românii au talent 24 martie 2023: Sofia Corona a reușit, la doar 11 ani, să-i uimească pe jurați. Sofia Corona are 11 ani și locuiește în Italia. Mama sa e româncă și și-a dorit ca ea să știe limba bine. Bunicii din țară i-au susținut pasiunea pentru muzică și au dus-o la numeroase concursuri. Acum, și-a încercat norocul la Românii au talent.

„Nu m-am dus niciodată pe o scenă atât de mare. Am fost și la alte concursuri, dar nu ca la Românii au talent”, a spus micuța înainte să urce pe scenă.

Vocea sa i-a uimit pe jurați. Faptul că atunci când cânta nu ai fi putut să-i deosebești timbrul de cel al unei femei mature, dar în același timp nu a reușit să-și păstreze inocența, a ajutat-o să plece de pe scenă cu patru de da.

Românii au talent 24 martie 2023: O fetiță de 11 ani i-a scandalizat pe jurați. Iulia Cocu, în vârstă de 11 ani, a venit la Românii au talent cu un număr de belly dance. Dansul este pasiunea sa de când se știe, dar jurații nu consideră stilul potrivit pentru vârsta ei. Mai mult, Mihai Bobonete a refuzat să o jurizeze.

„Nu mi se pare nimic spectaculos. Și n-are legătură, în general, cu ceea ce înseamnă copilărie. Eu înțeleg că el este și un sport acum. Și multe lucruri s-au transformat în sporturi și le putem găsi”, a spus Mihai Bobonete. Întreaga jurizare, aici.

Românii au talent 24 martie 2023: Petrică Siklodi are 20 de ani, este din Timișoara. Lucrează ca pompier și este mândru de faptul că salvează vieți. Totuși, concurentul de la Românii au talent mai are o pasiune, muzica.

Ce s-a ales de Narcis Iustin Ianău, după participarea la prima ediţie „Românii au talent”. Din ce își câștigă existența

„Am o meserie foarte frumoasă. Sunt pompier în Timișoara. Am venit aici ca să mă fac cunoscut”, a spus Petrică. A urcat pe scenă cu cămașa descheiată pentru a „suporta mai puține greutăți” și a cântat o piesă compoziție proprie.

Nu a impresionat deloc și a primit patru de X, dar Dragoș Bucur i-a intrat în joc și a cântat refrenul alături de el. Astfel, chiar dacă Mihai Bobonete, Andra și Andi Moisescu i-au dat „nu”, prezentatorul de la Visuri la cheie l-a încurajat cu un „da”.
Andrei Andronache are 39 de ani și, în mod obișnuit, lucrează la o tipografie. Cu toate acestea, marea sa pasiune este magia, pe care o practică de mult timp. La Românii au talent a mai fost de două ori, cel mai sus ajungând până în semifinală.

Jurații l-au primit cu căldură, iar numărul lui cu „praf magic colorat” și umorul înnăscut i-a impresionat aproape pe toți. După cum se știe, Dragoș Bucur nu este deloc adeptul numărului de magie, iar ceea a făcut Andrei nu l-a dat pe spate. Prin urmare, a decis să-i dea un „nu”.

„Eu nu sunt un mare fan al momentelor de magie. Mi-e greu să trec de senzația că sunt păcălit și atât. Prea te laudă colegii ăștia ai mei. Dar aștept să te văd cu un număr mai bun”, i-a spus juratul Românii au talent.

Românii au talent 24 martie 2023: Raul a urcat pe scena de la Românii au talent alături de un grup de fete, însă a atras toate privirile. Micuții au executat un număr de dans fără cusur, însă ținuta și mustața falsă a băiețelului au atras toate privirile. Dragoș Bucur a afirmat chiar că „așa arăta Bobo când era mic”.

„Dansul a fost foarte frumos fetelor. Arătați superb toate. Dar ochii mei au fost ațintiți toată durata dansului în direcția lui Raul. A fost cireașa de pe tort”, i-a spus Mihai Bobonete. Juratul de la Românii au talent a fost fascinat de micuțul care, însă, a fost destul de zgârcit cu cuvintele.

Golden Buzz la Românii au talent 2023. Andra a apăsat butonul auriu fără ezitare. VIDEO cu momentul magic
Micuțul a refuzat să aibă un dialog elaborat cu vedetele din fața lui și nu s-a lăsat impresionat nici când Mihai Bobonete s-a apropiat de el pe scenă și l-a invitat să meargă în Las Fierbinți. Ba chiar a spus că pentru prestația de la Românii au talent ar prefera să fie plătit în mărci.

Românii au talent 24 martie 2023:  Lexi, concurenta de la Românii au talent care a ridicat toată sala în picioare
Alexia are 12 ani și a venit la Românii au talent pentru a demonstra că are chemare. I-a reușit, căci a ridicat toată sala în picioare, iar Andra i-a cerut să mai cânte atunci când și-a dorit să se oprească. A primit patru de da și a ieșit de pe scenă cu lacrimi de fericire în ochi.

„Mi se pare foarte frumos momentul în care copilul se bazează în continuare pe părinți, dar își câștigă ușor-ușor independența. Eu cred că tu în momentul ăla ești”, i-a spus Dragoș Bucur. „Mi se pare mare lucru ca la clasa a șasea să ridici toată sala în picioare. Eu cred că ai chemare în direcția asta”, a fost părerea lui Andi Moisescu.
Încă o seară plină de momente magice la Românii au talent 2023. Ediția de vineri, 24 martie, vine la pachet cu lacrimi de bucurie, momente amuzante și demonstrații de „așa da”. Ei sunt concurenții care primesc ropote de aplauze din partea publicului.