Ce s-a ales de Narcis Iustin Ianău, după participarea la prima ediţie „Românii au talent”. Din ce își câștigă existența

După ce a participat la prima ediție „Românii au talent”, viața lui Narcis Iustin Ianău s-a schimbat la 180 de grade. Tânărul care a vrut să renunțe la muzică ca să devină preot a ajuns să cânte pe marile scene ale lumii alături de cei mai mari artiști.

20 mart. 2023, 11:59
Ce s-a ales de Narcis Iustin Ianău, după participarea la prima ediţie „Românii au talent”. Din ce își câștigă existența
Ce s-a ales de Narcis Iustin Ianău, după participarea la prima ediţie „Românii au talent”

Ce s-a ales de Narcis Iustin Ianău, după participarea la prima ediţie „Românii au talent”. Narcis avea doar 15 ani atunci când a urcat pe scena ”Românii au talent”, în prima ediție a emisiunii, care a fost lansată în anul 2011.

Citește și Cine este Silke Pan de la Românii au talent. Femeia în scaun cu rotile a impresionat o ţară întreagă

Ce s-a ales de Narcis Iustin Ianău, după participarea la prima ediţie „Românii au talent”

Băiatul care fost poreclit ”concurentul cu voce de soprană” sau „soprana masculină”, după ce a uimit publicul ”Românii au talent” cu vocea sa a urmat cursurile conservatorului din Cluj, unde și-a perfecționat vocea.

Mai târziu, fără să își dea seama a înregistrat o piesă pe care a publicat-o pe YouTube, încălcând drepturile de autor care îi aparțineau producătorului muzical Frank Peterson, cunoscut pentru colaborările cu artiști celebrii, precum Sarah Brightman, Andrea Bocelli, Ofra Haza etc.

Însă aceasta greșeală avea să îi aducă lui Narcis un contract cu Frank Peterson pe care l-a semnat imediat după finalizarea studiilor.

La scurt timp, Frank Peterson l-a cooptat pe Narcis în turneele corului Gregorian și ale Sarei Brightman.

„E unic, eu nu mai cunosc alți artiști ca el. E în propria lui ligă!”, a spus Frank Peterson în urmă cu câțiva ani.

Acum, Narcis Iustin Ianău se laudă cu un album produs de Frank Peterson dar și cu o carieră muzicală de succes. Tânărul din Bacău are spectacole în toate colțurile lumii din Tokyo până în Sao Paolo, din Moscova la Berlin, din New York până în Los Angeles.

Cum a ajuns Narcis Ianău la Românii au talent

„Când eram copil, chiar nu-mi doream să fiu în centrul atenției, nu-mi doream absolut nimic. Eu am fost hărțuit doar pentru că eram diferit, doar pentru că eram băiatul care nu joacă fotbal, care cânta cu voce de fată, care se întrece la învățătură cu celelalte fete și nu iese la joacă cu ceilalți băieți”, a mărturisit Narcis.

Destinul lui Narcis Ianău s-a schimbat în 2011. Tânărul a aflat atunci că se fac înscrieri pentru prima ediţie a emisiunii „Românii au talent”.

Avea 15 ani, purta ochelari, iar mersul său timid a fost privit cu amuzament de oamenii aflaţi în sală.

„Surpriza colosală este să auzi o voce dumnezeiască, o voce angelică. El nu știa de ce este capabil, de cătă emoție poate să transmită vocea lui”, spunea Andra în 2011.

„Asta m-a schimbat total, emisiunea. Dacă nu era emisiunea și nu participam eram în cu totul și alt loc”, a spus Narcis, după participarea la emisiunea-concurs.

„Auzind acele cuvinte, acele lucruri pozitive, despre vocea mea, a însemnat o piatră pusă la bază. Cărămida de bază. Și de acolo am reușit să clădesc și să ajung unde sunt acum”, a adăugat el.

Citește și FOTO Cum arată și ce face acum Laura Bretan. Câștigătoarea „Românii au Talent” are 20 de ani