Românii au talent 25 martie 2022. Gabriela Dincă, „viitoarea Nadia”, a primit Golden Buzz de la Andi!

Astăzi, de la 20:30, Andi, Andra, Dragoș și Bobo se vor așeza la masa juriului și vor continua căutarea celui mai talentat curajos din sezonul 12! 

25 mart. 2022, 23:55
Românii au talent 25 martie 2022. Gabriela Dincă, „viitoarea Nadia”, a primit Golden Buzz de la Andi!

Românii au talent 25 martie 2022: Gabriela Dincă, micuța gimnastă care a primit Golden Buzz de la Andi: „Viitoarea Nadia!”

Când avea 6 ani s-a dus la gimnastică ritmică. S-a hotărât să facă asta după ce a văzut gimnastica într-un desen și pe Youtube. A făcut 6 luni de performanță și nu i-a plăcut, profesoara ei era foarte dură. S-a reapucat după o pauză 6 luni. Tata este director de transporturi, mama este casnică. Sunt 4 frați. Doar ea dansează. Toată familia o susține. Când ajunge mare vrea să fie coregrafă și să își deschidă o școală de gimnastică.

A luat locul 5 la un campionat mondial. Spune că atunci când dansezi, trebuie să transmiți o emoție. Să arăți oamenilor că ești foarte puternic.  A revenit cu gândul de a arăta că a muncit foarte mult pentru acest dans. Spune că a evoluat foarte mult de atunci.

După ce a apărut la TV, s-a ambiționat mult să devină și mai bună. Andra: „Sunt uimită! Sunt șocată… mi-a plăcut tot! Ce ai făcut tu mi-a fost rar dat să văd la Românii au talent”. Bobonete: „Un număr executat impecabil! Ai niște calități ieșite din comun față de alte gimnaste. Numărul tău mi-a adus aminte de Nadia Comăneci și numărul ei perfect de 10”.

Andi: “Eu m-am gândit cum ar fi să o avem în față pe viitoarea Nadia. Și noi să nu știm … Dar dacă m-a surprins cu adevărat ceva este nivelul la care ai executat tot și grația pe care tu reușești să o exprimi la doar 10 ani. Noi nu trebuie să uităm vârsta ta”. La final, juratul a chemat-o pe scenă pe Maria, fetița lui Mihai Bobonete, alături de care a apăsat Golden Buzz-ul, trimitând-o pe Gabriela direct în semifinale.

Românii au talent 25 martie 2022 LIVE VIDEO PRO TV. S-a mai încheiat o săptămână încărcată de vești dificile și multe lucruri care ne-au făcut să ne găsim cu greu optimismul. Însă, printre toate acestea, apare speranța cea bună odată cu întâlnirea cu acei oameni care au depășit orice problemă și orice barieră și au dat tot ce au mai bun pentru a fi pe scena Românii au talent.

Românii au talent 25 martie 2022 LIVE VIDEO PRO TV

Direct din New York, un tânăr de 29 de ani, vine în fața membrilor juriului pentru a-și arăta pasiunea. În ciuda faptului că în timpul zilei are un job de birou, în domeniul tehnic, seara el simte că-și poate lăsa creativitatea să zboare. Iubește ceea ce face și asta pentru că simte că are capacitatea de a face ca lucrurile să pară ușoare, în ciuda adevăratei greutăți. După ani întregi de muncă, el este decis să arate lumii ceea ce poate.

Andra, criticată de fanii emisiunii Românii au talent: „Circ ieftin, nimic de zis”
Pentru a treia oară pe scenă, o concurentă revine la fel de hotărâtă ca de fiecare dată. Simte că acesta este locul unde și-a împlinit un vis: de a dansa în fața întregii țări. Iar acum are un nou scop: ”Am venit să fac show”. Cine este tânăra care a venit direct de la Oradea pentru a le arăta juraților că este mai talentată ca niciodată, dar și ce moment a pregătit pentru această seară, aflăm în câteva ore.

Românii au talent 25 martie 2022 LIVE VIDEO PRO TV. Are 22 de ani, iar la vârsta de un an și jumătate a rămas fără auz. Pare începutul unei povești grele de viață, însă o curajoasă va păși pe scenă pentru a se face cunoscută în fața celor de acasă prin talentul ei și nu prin încercările prin care a trecut. Ceea ce a făcut-o să depășească orice clipă grea a fost… dansul, și asta după ce a realizat că poate simți muzica. Astăzi, va arăta că fără cursuri, dar cu multă muncă, poți oferi un moment frumos, în ciuda oricăror probleme.

ROMÂNII AU TALENT 18 martie 2022. Aurelian Niamțu, artistul din generația de aur căruia Andra i-a dat Golden Buzz
La finalul emisiunii, nu uitați că pe VOYO revine Backstage Show, prezentată de Pavel și Smiley. De această dată, celor doi simpatici prezentatori li se va alătura Andi Moisescu, iubitul jurat al show-ului. Ce l-a mai surprins pe acesta în sezon și multe alte discuții de neratat, pot fi urmărite în această seară.