Românii au talent 29 martie 2024. Seară nebună la Pro Tv, de ce nu s-a dat Golden Buzz? VIDEO cu numere spectaculoase

Concurenţii de vineri seara au primit aplauze, mulţi de DA, dar niciun jurat nu a apăsat butonul auriu care-i ducea direct în semifinalele competiţiei.

30 mart. 2024, 00:01
Românii au talent 29 martie 2024. Seară nebună la Pro Tv, de ce nu s-a dat Golden Buzz? VIDEO cu numere spectaculoase

Românii au talent 29 martie 2024. Theodora Mărgean a făcut senzație la Românii au Talent prin muzica pe care a cântat-o la pian. Antrenându-se de mulți ani, Andra a recunoscut efortul din spatele rezultatului.

Theodora Mărgean este verișoara Anei Mărgean – concurenta care a ocupat locul 4 în finalele America Got Talent. Și ea a fost prezentă în sala Românii au Talent pentru a o susține pe Theodora. Cea din urmă cântă la pian de 11 ani, în prezent având doar 15 ani. Provenind dintr-o familie de artiști, melodia cântată i-a hipnotizat pe jurați. Ea a participat la concursuri naționale și internaționale, antrenându-se câte 2-3 ore în fiecare zi cel puțin.

„Sper să treci peste toate etapele acestei emisiuni ca să te mai ascult. Ești foarte talentată și faci cinste numelui Mărgean și nu ai cum să cânți așa dacă nu studiezi”, a spus Andra.

Trei ucrainence au lăsat jurații fără cuvinte la Românii au talent! Yevheniia, Olena și Anastasiia își doresc marele premiu pentru a-și sprijini țara. ”Verifică dacă mai respiră Andi”

Juriul a fost foarte impresionat de capacitățile fetiței, astfel că nu i-a fost greu să-și asigure cei 3 de „Da”.

„Theodora, oamenii ăștia care m-au luat la Românii au Talent nu mi-au spus că vor fi și oameni care cântă la pian. Altfel ceream dublu. Eu pot spune doar că ai cântat ceva care a fost în forță față de ce am mai auzit. Nu mă pricep la pian. Eu nu zic „Dă Doamne să se oprească”, eu zic „Doamne, să se așeze”, a spus Mihai Bobonete.

Românii au talent 29 martie 2024. Jade Cover, fetița de la Românii au Talent care l-a uimit cu totul pe Mihai Bobonete: Mi se pare ceva foarte greu de exprimat la un copil ca tine

Jade Cover a reușit să smulgă de la jurați toți cei patru de „Da”, timp în care Mihai Bobonete a observat un detaliu fin la actul artistei.

Jade Cover are 9 ani și este din Oradea. Ea și-a exprimat pasiunea pentru dans încă de dinaintea începerii actului său artistic, atunci când, după ce Andra Măruță a întrebat-o „Care e pasiunea ei”, fetița a zis „showdance”.

Numărul său i-a emoționat pe jurații Românii au Talent, toți patru dându-i „Da”-urile mult dorite.

„Ce să zic? sunt impresionat, cad e fiecare dată când văd copii ce reușesc astfel de performanțe la vârste atât de mici. Fiind admirabil, mă distrează că ea râde, mai ales că are genunchii roșii  – ceea ce îmi spune că scena Românii au Talent nu e cea mai confortabilă pentru acest fel de dans. Sper că tu în timpul liber te joci cât poți de mult.”, a spus și Andi Moisescu.

„Pentru mine e clar că ești talentată, atât pe dans, cât și pe actorie. Vei convinge mai mult dacă vei merge pe un act care e mai caracteristic vârstei tale. Dar asta nu are nicio legătura cu momentul de acum”, a explicat și Dragoș Bucur.

„Mie mi se pare că ai improvizat astăzi. Mi se pare că ai simțit totul și că unele mișcări le-ai făcut pe loc. Mi se pare ceva foarte greu de exprimat la un copil de vârsta ta.”, a completat și Mihai Bobonete.

Ceilalți jurați au fost impresionați de abilitatea lui Bobonete de a identifica momentele în care Jade a improvizat, mișcându-se după cum simte, întorcându-se ulterior la coregrafia prestabilită.

Românii au talent 29 martie 2024.  Sideshow Opera: Americanii care au cântat operă, în timp ce aruncau cu cuțite, au trecut mai departe. Bobonete: La un moment dat mă așteptam să se înfigă în el

Sideshow Opera a stârnit râsul în rândul juriului de la Românii au Talent, dar și frica în rândul spectatorilor care au stat cu sufletul la gură datorită momentului tensionat.

Sideshow Opera este o formație compusă dintr-un cuplu căsătorit din SUA, având 37 și 43 de ani. Încă din primele momente ale acestora după sosirea pe scena Românii au Talent, au declarat că adoră mâncarea românească.

Citește și Românii au talent: Muncitorul cu 11 clase care ridică juriul în picioare. Cine primeşte Golden Buzz!

Momentul celor doi a fost  spectaculos, astfel încât, la un moment dat, partenerul violonistei cânta în timp ce soția sa arunca cu pumnale înspre el.

Pe Mihai Bobonete l-a stârnit râsul după terminarea momentului artistic, astfel că a avut o scurtă discuție cu cei doi artiști:

„Deci mie mi-a plăcut foarte mult numărul, când arunca cuțitele cu piciorul… La un moment dat mă așteptam să se înfigă în el, acolo am crezut că se duce, era un dezastru total. Bine că s-a terminat melodia.”, a spus Mihai Bobonete.

„Doamne, dar ce familie adorabilă sunteți. Ador oamenii care se bucură de viață, care se bucură de fiecare moment. E minunat ce ne-ați oferit. De la început până la final.”, a zis Andra Măruță.

„Eu sunt actor. Se zice „Bă, ce mișto e când faci un produs de film și împarți publicul în două”. Eu sunt convins că azi, jumătate vor spune că „așa au vrut să facă” și alții care vor spune „au vrut să facă altfel”. E foarte bine, așa o vom lăsa.”, a spus și Dragoș Bucur.

Cuplul de americani au luat patru de „Da”, după ce au primit și aplauzele publicului.

Xenia, dansatoarea care i-a „năruit” pe jurați. Andi Moisescu: Mi-ai îndoit direcția definitiv după ce ai început să dansezi

Românii au talent 29 martie 2024.  Xenia a reușit să ia cei 4 de „Da” și să treacă în etapa următoare. Jurații au fost foarte încântați de performanța ei.

Xenia este o fetiță din Republica Moldova care dansează breakdance și care i-a uimit pe cei 4 jurați de la Românii au Talent.

„Eu sunt Xenia Balteanco și vin din Moldova. Am venit ca să vă arăt talentul meu. Am mai multe talente. Azi eu o să dansez, o să joc fotbal și baschet”, a răspuns fetița la toate întrebările pe care i le-a pus Mihai Bobonete.

Românii au talent 29 martie 2024. Reacția juriului: 
„Ești foarte bună. Tu știai despre ce e vorba. Ne-ai indus și în eroare”, a spus Mihai Bobonete, după ce Xenia i-a surprins pe jurați cu un dans breakdance dificil.

„Ce faci tu acolo nu e de nivelul unei fetițe, ci de nivelul unui dansator profesionist de breakdance. Fețele pe care tu le faci în timpul dansului, nu că nu mă deranjează deloc, dar ajută foarte mult”, a spus și Dragoș Bucur.

Citește și Maya Giotea, fetiţa cu vocea lui Whitney Houston care a impresionat la „Românii au talent” VIDEO

„Cât de spectaculos a fost momentul în care a început să danseze breakdance. A fost fenomenal să văd reacția băieților. Vei vedea ce spectacol ai făcut când ai început să dansezi breakdance. Ești foarte talentată”, a mai punctat și Andra.

„Deci mie mi-ai îndoit direcția definitiv după ce ai început să dansezi breakdance”, a mai zis și Andi Moisescu.

„Ne-a năruit tot ce se știa despre breakdance. Credeam că trebuie să ai forță, să fii băiat să poți face acele mișcări”, a mai spus Andra după ce Xenia a părăsit scena.