ROMANII AU TALENT 8 MAI 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Cu îi spune Andra „Ai cu ce şi meriţi!”

ROMANII AU TALENT 8 MAI 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Concurenții vor avea parte atât de reușite, cât și de momente dificile în care vor fi nevoiți să accepte că nu sunt încă pregătiți pentru următoarea etapă.

08 mai 2020, 10:42
ROMANII AU TALENT 8 MAI 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Cu îi spune Andra „Ai cu ce şi meriţi!”

ROMANII AU TALENT 8 MAI 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Vineri, 8 mai, de la 20:30, pe scena Românii au talent, concurenții vor surprinde cu intepretările lor și vor ridica publicul în picioare. 

ROMANII AU TALENT 8 MAI 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. 

Update – Istodor Loredana are 17 ani și a venit să își facă mesajele pieselor sale auzite. ”E o poveste pe care tot o auzim, legată de dramele din ziua de astăzi. Înțeleg mesajul” a spus Andi. ”Am dat X, pentru ca nu intotdeauna un scriitor bun este si un bun interpret”, a spus și Andra. ”Trăiește frumos!”, i-a spus și Florin Călinescu. Din păcate, nu a trecut mai departe.

Update– Bogdan Iftimie a venit pe scena Românii au talent să câștige. Vrea să își deschidă un service auto și să își aducă părinții acasă din străinătate. Talentul său este de a desena cu spray. Le va face portretele juraților. ”La mine îi trebuie puțin mai multă muncă”, spune Florin Călinescu. ”Ultimul personaj e din Familia Adams”, a spus Mihai Petre, făcând referire la portretul lui Florin Călinescu. ”Eu arăt mai bine în tabloul tău decât în realitate”, a spus Andi Moiesescu. A plecat acasă cu patru de DA.

Update – Ela Trandafir are 14 ani și a venit din Bacău să cânte la Românii au talent. Publicul a aplaudat în picioare. ”Ce să zic, sunt foarte impresionat”, este mesajul lui Andi Moisescu. ”Ești un copil foarte talentat”, a spus Andra. ”Meriți să fii de zece”. A plecat acasă cu patru de DA.

UPDATE– Următorul concurent vine din Roman, județul Neamț. Mihai Cosmin Emandii face beatbox pe scena Românii au Talent. Publicul a aplaudat în picioare. „Eu m-am cam distrat”, a spus Andra. „Am început să fac asemănări între cum sforăie tata și numărul tău”. „Cred că ești un băiat talentat, ești pe un drum bun, dar nu ai ajuns încă să emoționezi”, a spus Mihai Petre. A luat patru de NU.

Update:  Ansamblul Andrieș a venit pe scena „Românii au talent” pentru a-și demonstra calitățile de dansatori. Cei 40 de membri ai ansamblului au făcut scena sa devină neîncăpătoare. Juriul a aplaudat în picioare! „Bravooo”, a scrigat Andra. „Câtă energie”, a spus și Mihai Petre. Ansamblul este din Sângerei. „Sunteți lorzii dansului popular românesc”,a spus și Florin Călinescu. Au plecat acasă cu patru de DA!

 

Vom vedea povestea emoționantă a unei fete care va păși timid pe scena talentului. Prin această apariție își va demonstra că poate reuși în viață, iar Mihai Petre îi va confirma acest lucru: ”Șansa ta este aici”. Și ceilalți jurați se vor bucura de moment și o vor lăuda pentru interpretarea ei: ”Ai cu ce și meriți să fii de 10”, va spune Andra. 

O coregrafă, un lăcătuș și o elevă sau, mai pe scurt, o familie pasionată de dans îi va impresiona pe spectatori cu dedicarea și munca depusă. ”Ești un model pentru tați, sunt preocupări exemplare în familie”, va spune Mihai Petre care va atrage atenția asupra importanței identificării de activități comune care să aducă membrii familiei la un loc. 

ROMANII AU TALENT 2020. Un concurent a vrut să se sinucidă. Poveste dramatică

Nici folclorul românesc nu va lipsi de pe scenă! ”Sunteți Ilenele Cosînzene și Feții Frumoși ai dansului popular”, le va spune Florin Călinescu dansatorilor din grupul tradițional din Moldova. Tot în această ediție, din Brașov, zona Săcele, vom avea ocazia să-i cunoaștem pe mocanii care-și vor prezenta nu doar dansurile locale, ci și zestrele autentice: costume vechi de peste 130 ani! 

Concurenții vor avea parte atât de reușite, cât și de momente dificile în care vor fi nevoiți să accepte că nu sunt încă pregătiți pentru următoarea etapă.

Cu toate acestea, sfaturile primite de la jurați vor fi unele încărcate de emoție. ”Ești un om pe niște scări, pe drumul spre glorie”, vor fi cuvintele de încurajare pe care i le va oferi Andi Moisescu unui tânăr pasionat de beatbox.

Poveștile de viață, mesajele puternice și aparițiile surpriză de pe scena Românii au talent nu pot fi ratate vineri, de la 20:30!