Românii au talent 8 martie 2024. Concurenta care este convinsă că este reîncarnarea lui Eminescu l-a cucerit pe Moisescu. Bobonete: „E vrăjit! E prins Andi, mă! E fiartă pe tine, mă!”

Românii au talent, 8 martie. Mădălina Forțu a cântat o melodie de la Elvis Presley și a desenat în același timp: „Am încredere în Dumnezeu că nu m-a trimis aici în zadar!".

08 mart. 2024, 22:28
Românii au talent 8 martie 2024. Concurenta care este convinsă că este reîncarnarea lui Eminescu l-a cucerit pe Moisescu. Bobonete: „E vrăjit! E prins Andi, mă! E fiartă pe tine, mă!”

Ediția de vineri, 8 martie 2024, de la Românii au Talent a fost plină de surprize atât pentru spectatori, cât și pentru jurați. O concurentă care s-a prezentat pe scena show-ului difuzat de Pro TV a făcut spectacol! Mihai Bobonete i-a pus o poreclă specială colegului său, Andi Moisescu.

Mădălina Forţu este autodidactă. Nu a absolvit nici vreo facultatea de muzică, nici arte plastice, ci Facultatea de Teologie, secția Restaurare.

Forțu Mădălina, așa cum s-a recomandat în fața publicului, este profesoară de educație vizuală și de educație religioasă la un liceu teoretic din Bârlad. Elegantă și învăluită în mister, într-o rochie albastră, lungă până-n pământ și cu părul lăsându-l desprins, pe umeri, și-a făcut apariție pe scena de la Pro TV.

Concurenta a uimit publicul încă de la început, după cum s-a putut vedea pe micile ecrane. Doar că momentul prezentat de Forțu Mădălina nu a fost cel așteptat de public. Spre surprinderea tuturor, profesoara de religie a trecut de la o emoție la alta pe scena de la Românii au Talent.

Concurenta este convinsă că Mihai Eminescu s-a reîncarnat în persoana ei
Discutând despre activitatea pe care o desfășoară, Forțu Mădălina a explicat că publică materiale video și pe YouTube, acolo unde mulți îi reproșează că nu ține cont de drepturile de autor pentru muzică. Cu această ocazie, concurenta de la Românii au Talent le-a bătut obrazul internauților în mod public.

Momentul de pe scena Românii au Talent s-a transformat din unul magic, așa cum părea să fie, în unul plin de umor, fiindcă Forțu Mădălina a și șocat, dar a și binedispus cu replicile sale. Concurenta este convinsă că marele Mihai Eminescu s-a reîncarnat în ea.

„V-am pregătit talentele mele care mă chinuie de 47 de ani. Cu ajutorul lui Dumnezeu voi încerca să și cânt, să și pictez în același timp”, a anunțat Forțu Mădălina în ediția de vineri, 8 martie 2024, de la Românii au Talent.

Concurenta și-a exprimat intenția de a-l picta pe Andi Moisescu, pe care a pus ochii încă de la începutul momentului său pe scenă. Ar fi trebuit să îl picteze pe Elvis Presley, însă a fost vrăjită de juratul de la Pro TV, lucru remarcat și de Mihai Bobonete, care a profitat de slăbiciunea profesoarei pentru a face glume.

Mădălina obișnuia să cânte în corul școlii și în Biserică. Nu a cântat niciodată pe o scenă mare, în fața unui public numeros. A venit la Românii au talent ca să i se confirme că e talentată și spune că simpla participare este o onoare pentru ea.

Atuurile ei în această competiție sunt: umorul, prezența scenică și simțul estetic.

Pe lângă voce și talentul la desen, Mădălina poate imita mai mulți cântăreți cunoscuți, scrie texte comice și urături.

Mădălina are 3 copii de care este foarte mândră. Viața Mădălinei nu a fost una ușoară. Cele mai dificile momente au fost moartea mamei sale, dar și divorțul.

„În seara asta va fi provocarea vieții mele, dar am încredere în Dumnezeu că nu m-a trimis aici în zadar”, a spus Mădălina înainte de a urca pe scenă.

Concurenta le-a povestit că are mai multe înregistrări în care cântă pe canalul ei de Youtube.

„Am primit aprecieri din partea lui Fuego. I-am hack-uit negativul și am intrat și mi-am făcut o piesă (…) Mi-a scris cântați superb! Aveți o voce deosebită”, a spus Mădălina.

„E vrăjit! E prins Andi, mă! E fiartă pe tine, mă! Astea îți plac”, s-a exprimat Mihai Bobonete, în timp ce Forțu Mădălina a început să noteze pe hârtia de pictură „My love, Elvis…”, juratul reacționând imediat: „Elvis Moisescu!”.

Porecla primită de Andi Moisescu din partea lui Mihai Bobonete a stârnit multe râsete atât în rândul publicului spectator, cât și printre jurați. Concurenta Forțu Mădălina a trecut în următoarea etapă cu trei de DA, singurul care a evaluat negativ prestația fiind Mihai Bobonete.

Citește și: Cine este românul care a participat la petrecerea de 140 de milioane de euro. Cu câţi bani în cont a plecat fostul finalist de la „Românii au talent” după luxurianta petrecere

Românii au talent 8 martie 2024. Ce au spus juraţii despre Mădălina Forţu

Mihai Bobonete:

„Doamna Mădălina, dacă nu începeți, să știți că pe mine mă pierdeți!”;

Andra: „Vocea este foarte plăcută și din ce am văzut asta o să jurizez”;

Mihai Bobonete: „Mie mi-a fost de ajuns o dată. Mă uit pe Youtube, am dat like”;

Andi Moisescu: „Dragi colegi, eu vreau să vă amintesc că așteptăm în emisiunea asta să fim surprinși, așteptăm să vedem momente pe care ne-am dori să nu le putem încadra în nicio categorie și care la o adică să poată câștiga premiul de originalitate. Mi se pare că scena asta merită să vadă pe ea viață. Așa cum e viața: cu rătăciri, cu căutări, cu regăsiri, cu scăpări. Așa e viața, cu de toate. Mădălina a reușit să creeze un moment neașteptat”;

Tineri de senzație pe scena de la Românii au talent

Pasionată de stand-up comedy de la o vârstă fragedă, Aniela Ravineală, din Republica Moldova, vrea să arate că deși are doar 13 ani, îi poate face pe toți cei prezenți să râdă. ”Eu am terminat cinci ani de actorie la Școala de Arte din Rep Moldova. Mama mi-a descoperit talentul la teatru deoarece a simțit că sunt carismatică. Acum va fi primul stand up din viața mea. Mă bucură rezultatul atunci când știu că am făcut o piesă de teatru și am reușit să o duc la capăt. Atunci mă simt împlinită. Mi-aș dori să fie o experiență frumoasă și sper ca jurații să vadă ce calități am”, ne-a mărturisit aceasta.

Analisa Golianu este pasionată de muzică și la 15 ani, vine din Neamț pentru a arăta ce a învățat de când face canto: ”Am început să cânt la vârsta de șase ani. Bunica mea a descoperit că mă pricep, ea era pasionată și eu când ascultam, fredonam versuri. Doamna educatoare m-a sfătuit să cânt la o serbare, iar de acolo am continuat cu spectacole. Repet foarte mult, în fiecare zi pierd ore, cânt și acasă. Mă simt liberă atunci când pot cânta, mă simt în largul meu. Mi-aș dori să le pot arăta juraților ce fac și munca din toți acești ani. Sper să le placă și să-mi dea sfaturi bune”.

Românii au talent, 8 martie. Rebeca Rizea, fetița cu timbrul regretatei Mădălina Manole, a impresionat jurații și publicul până la lacrimi
Are 15 ani și este din Constanța, iar în fața juraților va prezenta un moment de dans contemporan. Teodora Mihăilă vrea să demonstreze că merită să fie cunoscută și ne-a spus că: ”Tea – așa îmi spun părinții. De 11 ani fac dans – orele de dans de la grădiniță m-au făcut să-mi dau seama că asta vreau să fac. Am început cu street dance, apoi balet. Iar drumul mi-a arătat că eu pot să transmit emoție, iar asta e potrivit cu dansul contemporan. Muncesc foarte mult. Plec la 7-8 dimineața de acasă și ajung în jur de 11 seara, inclusiv în weekend. Sunt în clasa a 9a și trebuie să le îmbin. Merg la Școala de Arte, unde e un grup, altul privat și un grup de dansuri turcești. Vreau să transmit publicului emoția și implicarea mea în dansul contemporan, cât de mult înseamnă pentru mine. Vreau ca emoția să ajungă dincolo de ecranele televizoarelor, să ajungă până în suflet. Să demonstrez că totul e posibil, în orice secundă, orice moment. Vreau să ajung în fața juraților, să dansez, să-i cunosc și indiferent ce răspuns voi primi, sunt împlinită că am ajuns până aici”.

Ai crede că la doar 9 ani este imposibil să fii deja campion la șah, însă Iustin Cazacu, din Iași va demonstra contrariul. ”Bunicul m-a învățat să joc șah, îmi plăcea deoarece mi se părea foarte interesant. Eu repet în fiecare zi, 3-4 ore, 2 ore cu antrenorul și o oră singur. Faptul că am ajuns la Românii au talent mi-a adus o mare bucurie. Vreau să le arăt copiilor din România că dacă vor să-și îndeplinească visul, să o facă prin multă muncă.Mi-ar plăcea ca jurații să-mi spună vorbe bune, să-mi dea 4 de DA sau un golden buzz”, declară el. Ce rezultat va obține, vom afla curând.