„Românii au talent”, cel mai slab debut din cele 10 sezoane. Vezi audienţele pe intervalul show-ului de la Pro TV

"Românii au talent", celebrul show de la Pro TV, a debutat, vineri, cu sezonul 10. Audienţa a fost sub toate celelalte ediții de debut din precedentele nouă sezoane.

08 feb. 2020, 14:20
„Românii au talent”, cel mai slab debut din cele 10 sezoane. Vezi audienţele pe intervalul show-ului de la Pro TV

„Românii au talent” a avut 2,6 milioane de persoane din întreaga țară, deşi până acum show-ul nu a coborât sub trei milioane de telespectatori. Chiar și așa, „Românii au talent” își păstrează supremația, cu audienşe duble și chiar triple față de Antena 1 și Kanal D.

ROMANII AU TALENT 2020. Momentul ŞOCANT al primei ediţii. „Închidem emisiunea aici!” VIDEO

Pagina de Media prezintă în continuare audiențele obținute de show-ul Românii au talent în debutul celui de-al zecelea sezon:

NAȚIONAL. Show-ul Pro TV a avut, la prima ediție, peste 2,6 milioane de telespectatori în fiecare minut de difuzare. Cifrele sunt mult sub debutul de anul trecut, cu aproape un milion de persoane.

Sezonul nouă, cel din 2019, a avut la prima ediție, difuzată pe 8 februarie, peste 3,5 milioane de telespectatori la nivelul întregii țări. În 2018, show-ul de pe Pro TV care a debutat pe 16 februarie, a avut în jur de 3,4 milioane de telespectatori, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Chiar și așa Pro TV a avut cifre mai mult decât duble față de locul secund, ocupat de Kanal D, care a fost urmărit pe același interval de 1,1 milioane de persoane. Postul a avut, pe interval, serialul turcesc Mă numesc Zuleyha, urmat de Bravo, ai stil. Antena 1 a programat două filme, Lucy (cu Scarlett Johanson și Morgan Freeman) și John Wick.

ROMANII AU TALENT 2020. Vlad Ciobanu a impresionat juriul. Ştie aproape 100 de poezii la doar 4 ani VIDEO

URBAN. Românii au talent a atras în mediul urban peste 1,3 milioane de persoane, cu peste 500.000 de persoane mai puține față de debutul din 2019.

Cifrele au fost de trei ori mai mari decât cele obținute de locul al doilea, ocupat de Kanal D, cu serialul turcesc. Față de Antena 1, Pro TV a avut audiențe de patru ori mai mari.

ROMANII AU TALENT 2020. Cine a luat primul Golden Buzz în sezonul 10. Moment fabulos! VIDEO

COMERCIAL. Publicul tânăr a fost tot la Pro TV. Show-ul de talente a fost urmărit de puțin peste 560.000 de persoane și a obținut o cotă de piață de 41,8%.

Anul trecut, show-ul de talente de pe Pro TV, cu Andra, Andi, Mihai Petre și Florin Călinescu juranți, a obținut o medie de 810.000 de persoane (48% cotă de piață). A fost de trei ori peste Antena 1, care era a doua cea mai urmărită televiziune.