„Românii au Talent”, cum a cheltuit cei 120.000 de euro câştigătorul sezonului 2, Cristian Gog. Numai pe o carte a dat 3.500 de euro

Cristian Gog este câștigătorul sezonului 2 de la ”Românii au Talent”. În 2012, acesta reușea să cucerească publicul și juriul, la final câștigând premiul în valoare de 120.000 de euro.

21 nov. 2021, 17:27
„Românii au Talent”, cum a cheltuit cei 120.000 de euro câştigătorul sezonului 2, Cristian Gog. Numai pe o carte a dat 3.500 de euro

Cristian Gog a impresionat publicul și juriul atât la preselecțiile de la Clun Napoca, cât și în semifinală și în finală. A reușit să câștige competiția datorită voturilor publicului, obținând un premiu în valoare de 120.000 de euro. Banii pe care i-a câștigat în urma emisiunii „Românii au Talent” i-a investit într-o locuință, unde stă alături de soție și cei doi copii, dar și în carieră.

În urmă cu ceva timp, mentalistul mărturisea pentru Adevărul pe ce a dat banii. „Am cumpărat lucruri materiale și alte echipamente. Noi magicienii suntem ca niște copii mici, ne place să ne jucăm cu aceste mecanisme chiar dacă nu le arătam publicului. De asemenea, am investit foarte mult în partea de materiale scrise”, spunea el.

Citeşte şi Gigel Frone, finalistul de la Românii au talent, trăieşte pe picior mare. Cu ce se ocupă în prezent

Astfel, pentru a cumpăra o carte de magie, Cristian Gog a plătit nu mai puțin de 3.500 de dolari: „Este vorba despre cartea despre viața lui David Berglas, magician necunoscut publicului, dar un monstru sacru pentru specialiști. El e cunoscut ca inventatorul efectului, un fel de Holly Grail al magicienilor”.

De asemenea, Cristian Gog mărturisea, la un moment dat, că a investit bani și în monedele virtuale, o altă pasiune pe care acesta o are.

Citeşte şi Câştigător Românii au Talent 2021 este ANA MARIA MĂRGEAN. Show total la finala sezonului 11- VIDEO

În finala de la „Românii au Talent”, din 11 mai 2012, el a apărut pe scenă însoțit de doi medici specialiști și și-a redus bătăile inimii astfel încât un electrocardiograf (EKG) nu i-a mai putut depista pulsul. La final, a scos dintr-o servietă încuiată trei foi pe care se aflau răspunsurile exacte date de juriu, la o întrebare adresată cu câteva minute în urmă. După încheierea numărului, Andi Moisescu a mărturisit că își dorește ca Gog să fie câștigătorul concursului.